GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Cristalele Fecioarei

Cauta-ti cristalul personal sau – cumva – te va gasi el pe tine!
Cristalul care te cheama e cel de care ai nevoie.

Aceste corespondente sau asocieri NU sunt obligatorii, ci orientative. Alegeti ce va atrage, dupa principiul „cristalul de care aveti nevoie este cel care va cheama”.

Atunci cand te vei afla in fata unei vitrine pline cu pietre pretioase cu gandul sa alegi, cu siguranta iti va fi greu sa selectezi doar una, dar daca nu stii ce sa alegi, iata aici o sinteza a corespondentelor zodiacale ale pietrelor. Recomandarile zodiacale sunt foarte diferite de la un autor la altul, de la o carte la alta, de la o tara la alta. Nu uita ca acestea sunt recomandari pur orientative, pentru ca adevaratul cristal nu este ales dupa zodie, ci dupa semnificatia pe care o are pentru fiecare, dupa energia pe care o transmite si dupa instinct. Citeste informatiile detaliate despre fiecare cristal in parte si alege ce ti se potriveste dupa energiile cristalului, NU DUPA corespondentele zodiacale!


PIETRE ASOCIATE ZODIEI FECIOARA

Agat de muschi, Agat de Botswana, Amazonit, Ametist, Angelit, Aventurin, Calcit bleu, Carneol, Chihlimbar, Citrin, Cristal de stanca, Cuart roz, Fucsit, Granat, Heliotrop, Jad, Jaspuri, Lapis Lazuli, Malahit, Moldavit, Obsidian, Ochi de tigru, Onix, Opal, Peridot, Perla, Piatra lunii, Safir, Sardonix, Sodalit,  Safir.

   


PIETRE GRI SAU BEJ

Agat natur, Aragonit, Calcedonie, Cuart fumuriu, Hematit, Hypersten, Jasp dalmatian, Jasp peisaj, Labradorit, Piatra lunii.

   


PIETRE PATRONATE DE MERCUR

Agat, Agat de muschi, Aventurin, Chihlimbar, Citrin, Jad, Opal, Peridot, Rodocrozit, Rodonit, Smarald, Topaz, Turcoaz.

   


Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!
www.kristale.ro * Peste 100 de varietati de cristale natur si pietre semipretioase
Cristalele recomandate zodiilor. Copacei si Sporul Casei cu pietricele. Bratari si medalioane din pietre semipretioase.