GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Cristalele Vărsătorului

Înapoi la RECOMANDARI CRISTALE

Cristalul care te cheama e cel de care ai nevoie.

Ce cristale sa porti daca esti nascut in zodia Varsatorului

Cauta-ti cristalul personal sau – cumva – te va gasi el pe tine!

Aceste corespondente sau asocieri NU sunt obligatorii, ci orientative. Alegeti ce va atrage, dupa principiul „cristalul de care aveti nevoie este cel care va cheama”.

Atunci cand te vei afla in fata unei vitrine pline cu pietre pretioase cu gandul sa alegi, cu siguranta iti va fi greu sa selectezi doar una, dar daca nu stii ce sa alegi, iata aici o sinteza a corespondentelor zodiacale ale pietrelor. Recomandarile zodiacale sunt foarte diferite de la un autor la altul, de la o carte la alta, de la o tara la alta. Nu uita ca acestea sunt recomandari pur orientative, pentru ca adevaratul cristal nu este ales dupa zodie, ci dupa semnificatia pe care o are pentru fiecare, dupa energia pe care o transmite si dupa instinct. Citeste informatiile detaliate despre fiecare cristal in parte si alege ce ti se potriveste dupa energiile cristalului, NU DUPA corespondentele zodiacale!


PIETRELE ZODIEI VARSATOR

Acvamarin, Amazonit, Ametist, Apatit, Azurit, Aragonit, Azurit, Chihlimbar, Cristal de stanca, Cuart roz, Cuart turmalinat, Dumortierit, Fluorit, Granat, Hematit, Jasp, Labradorit, Lapis Lazuli, Malahit, Moldavit,  Ochi de tigru, Onix, Opal, Piatra lunii, Safir, Turcoaz, Topaz.

   


PIETRE BLEU DESCHIS

Agat bleu, Acvamarin, Angelit, Apatit, Cuart albastru, Fluorit, Howlit bleu, Lapis Lazuli, Larimar, Safir, Sodalit.

   


PIETRE PATRONATE DE URANUS

Amazonit, Cuart albastru, Cuart, Diamant Herkimer.

   


Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!
www.kristale.ro * Peste 100 de varietati de cristale natur si pietre semipretioase
Cristalele recomandate zodiilor. Copacei si Sporul Casei cu pietricele. Bratari si medalioane din pietre semipretioase.