GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Poartă cristale în nuanțe de roșu pentru mai multă energie

Cristalele in nuante de rosu

Guvernate de Marte, cristalele ROSII maresc energia la cote maxime. Îti dau mai mult chef de viată, te îndeamnă a la initiativă si te îmbie spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, te stimulează să actionezi chiar si in acele planuri la care nu ai fi indraznit sa speri.

Recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Marte: performantă în sport, sex, curaj, energie fizica, afirmare, împlinirea dorintelor prin efort propriu, succes, îndrăzneală, victorie în conflicte si competitii, suprematie, luptă, evidentiere în fata rivalilor, competitii, concursuri, confrunătri, luptă de convingere, luptă pentru întâietate, atarctie, cucerire, seductie.

Pietrele din gama cromatică a culorii roșii te fac să te evidentiezi mai usor, să-ti manifesti unicitatea si personalitatea, sa atingi puterea, deci sunt recomandate pentru cei care vor sa devina primii in tot ce fac: sefi, directori, sportivi. Atrag succesul in domenii caracterizate de concurenta si lupta pentru afirmare.

Amplifică si imbunatatesc viata sexuala, sporind pasiunea erotica. Femeile il pot purta pentru a avea succes la barbati, iar barbatii pentru a avea succes in fata adversarilor.

Sunt pietre protectoare, protejeaza impotriva atacurilor fizice si psihice, a ranilor, a violentei si agresivitatii sub orice forma, a greselilor din impulsivitate sau graba, a accidentelor, a agresiunii de orice fel, a nervozitatii.

Mesajul lor: fii curajos, actioneaza, lupta, fii primul!

CRISTALE PREDOMINANT ROSII, GRENA, VISINII: GRANAT, JASP ROSU, JASP BRECIAT, RUBIN, CORAL ROSU

    

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu

 

Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!
www.kristale.ro * Peste 100 de varietati de cristale natur si pietre semipretioase
Cristalele recomandate zodiilor. Copacei si Sporul Casei cu pietricele. Bratari si medalioane din pietre semipretioase.