GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Pentru ce să porți cristale în nuanțe de ROȘU?

Home > Despre cristale > Culorile cristalelor > Cristale rosii
Pentru ce să porți cristale în nuanțe de roşu, grena, vişiniu_

CRISTALE PREDOMINANT ROSII, GRENA, VISINII sunt urmatoarele: GRANAT, JASP ROSU, JASP BRECIAT, RUBIN, CORAL ROSU


Guvernate de Marte, cristalele ROSII maresc energia la cote maxime. Îti dau mai mult chef de viată, te îndeamnă a la initiativă si te îmbie spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, te stimulează să actionezi chiar si in acele planuri la care nu ai fi indraznit sa speri.

Recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Marte: performantă în sport, sex, curaj, energie fizica, afirmare, împlinirea dorintelor prin efort propriu, succes, îndrăzneală, victorie în conflicte si competitii, suprematie, luptă, evidentiere în fata rivalilor, competitii, concursuri, confrunătri, luptă de convingere, luptă pentru întâietate, atarctie, cucerire, seductie.

Pietrele din gama cromatică a culorii roșii te fac să te evidentiezi mai usor, să-ti manifesti unicitatea si personalitatea, sa atingi puterea, deci sunt recomandate pentru cei care vor sa devina primii in tot ce fac: sefi, directori, sportivi. Atrag succesul in domenii caracterizate de concurenta si lupta pentru afirmare.

Amplifică si imbunatatesc viata sexuala, sporind pasiunea erotica. Femeile il pot purta pentru a avea succes la barbati, iar barbatii pentru a avea succes in fata adversarilor.

Sunt pietre protectoare, protejeaza impotriva atacurilor fizice si psihice, a ranilor, a violentei si agresivitatii sub orice forma, a greselilor din impulsivitate sau graba, a accidentelor, a agresiunii de orice fel, a nervozitatii.

Mesajul lor: fii curajos, actioneaza, lupta, fii primul!

VEZI CRISTALELE ZODIEI TALE