GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION. Horoscop 2018 * II. Influenta lui JUPITER.

Inapoi la Horoscop 2018 SCORPION

Influenta lui JUPITER in 2018.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie te transformă în vedeta anului. De fapt încă din ultimele luni ale lui 2017 ai început să simti vântul prielnic pe care Jupiter îl suflă în fata ta, ca atare, cu asemenea aliat alături, e momentul optim pentru noi începuturi, pentru o nouă etapă de viată. Îl astepti de 12 ani pe Jupiter în zodia ta, deci ar fi păcat să-l lasi să treacă fără o schimbare de proportii în viata ta. Profită de marea conjunctie pe care Jupiter o face chiar la începutul anului cu guvernatorul tău Marte pentru a lua o decizie categorică, de zile mari, prin care arăti cât de decis poti fi, cât de curajos poti fi, cât de pregătit de nou poti fi! Dacă te gândesti că mai intervine aici si celălalt guvernator al tău, Pluto, cu un sextil unicat, ar trebui ca marea decizie pe care o iei la trecerea dintre ani (2017 spre 2018) să fie una care îti va schimba sensul vietii, drumul, calea, viitorul, dar numai de vointa ta (pe care o ai la pachet în cantutăti uriase acum) depinde cât de bine valorifici aceste daruri divine. Astepti o minune? Ea poate fi chiar în fata ta, chiar la început de an, deci ai curajul de a alege, de a decide, de a spune clar ce vrei, de a afirma sus si tare ce vrei de la viată! Marile schimbări se pot resimti în orice plan care te preocupă: în carieră (un nou job, de exemplu), în iubire (o nouă relatie frumoasă), în afaceri. Ce mai? E un an excelent pentru ca tu să alegi alt drum, dar nimic nu ti se oferă pe tavă, ci tot prin efort personal. Atâta doar că, fată de alti ani, ai mai multe resurse la dispozitie pentru a reusi tot ce visezi, deci primul lucru e să faci planuri mărete si să-ti canalizezi apoi vointa spre împlinirea lor, pentru că au mari sanse să se materializeze toate, pas cu pas.

JUPITER în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie e un beneficiu pentru resursele tale financiare, deci ai putea începe să aduni si rezultatele materiale ale eforturilor pe care le depui în prima parte a anului. Acum, deci, contează schimbarea, decizie, alegerea pe care o faci, ce va începe să arate rezultatele concrete după 8 noiembrie. Nu sta pe gânduri, spune ce ai decis, ce vrei, ce doresti de la viată, pentru că cineva acolo sus parcă te aude si/ti oferpă auspciile concrete pentru ca aceste dorinte să prindă contur.


Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8