GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrologia nu e doar horoscop, zodiac si atât. Iată ce poate face! (Partea 2)

<Continuare din pagina 1

ASTROLOGIA KARMICA studiaza efectele vietilor anterioare asupra actualei existente.

Abordeaza relatia: INDIVID – VIETI ANTERIOARE.
Instrumente de lucru: astrograma natala si astrograma unui anumit moment din timp.


ASTROLOGIA PREVIZIONALA are ca scop analiza modului in care tranzitele actuale ale planetelor peste o alta astrograma intra in relatie cu punctele cheie din astrograma de baza. Tine de latura predictionala a astrologiei, in sensul ca poate delimita perioade, intervale, momente din prezent si viitor in care individul poate trece prin diverse situatii, poate fi influenta de anumite vibratii planetare care pot fi benefice sau nu anumitor actiuni, decizii, evenimente sau pentru starea sa generala. Cu ajutorul astrologiei previzionale se pot oferi indrumari legate de perioadele benefice – din luna, an sau alt interval analizat – avantajoase pentru anumite situatii sau actiuni (perioada buna pentru casatorie, pentru semnare de contracte, pentru operatii chirurgicale, pentru constructia unei case etc), perioade dificile sau nerecomandabile pentru diverse actiuni (momentele sau perioadele in care nu sunt recomandabile calatoriile, investitiile, casatoria etc), perioade cu riscuri mai mari de a se intampla evenimente neplacute (accidente, divort, neintelegeri, conflicte) sau dimpotriva, perioade cu sanse maxime de succes, de reusita etc.

Abordeaza relatia: ASTRE – VIITOR sau UN ANUMIT MOMENT ANALIZAT IN TIMP.
Instrumente de lucru: astrograma natala, astrograma unui anumit moment din timp, tehnica revolutiilor solare, tehnica progresiilor planetare, tehnica arcelor solare.

Astrograma previzionala

Model de astrograma previzionalaAstrograme suprapuse

Model de astrograme natale suprapuse

ASTROLOGIA ELECTIVA analizeaza momentele cele mai potrivite – sau nu! – pentru a da curs unei anumite actiuni, de exemplu pentru a alege data casatoriei, data unei operatii chirurgicale, data inaugurarii unei firme, data conceperii unui copil, data unei mutari importante etc. Analizeaza influentele  aspectelor planetare – bune sau rele – dintr-o anumita zi, luna, perioada.

Abordeaza relatia: ASTRE – UN ANUMIT MOMENT IN TIMP.
Instrumente de lucru: astrograma natala, astrograma momentului analizat.


ASTROLOGIA ORARA detaliaza si mai mult influenta astrelor, analizand influentele orelor asupra individului, pornind de la ideea ca orele unei zile sunt influentate de anumite planete si zilele saptamanii sunt influentetate, separat, de anumite planete. Tinand cont de aceste ore, se poate alege momentele optime pentru a va ocupa de anumite actiuni la orele cu sorti maxim de izbanda, conform influentelor planetare ale momentelor respective din zi sau saptamana.

Abordeaza relatia: ASTRE – ORA/ZI.
Instrumente de lucru: calcule sau softuri pentru delimitarea orelor planetare.


ASTROLOGIA MUNDANA este varianta macro a astrologiei, in sensul ca analizeaza influenta mersului planetelor la nivel global, planetar, national, international, cu influente in economie, social, politica, evenimente la scara planetara, calamitati etc.

Abordeaza relatia: ASTRE – PLANETA/TARA.
Instrumente de lucru: astrograma unei tari (pornind de la o conventie astrologica, privind „data de nastere”a unei natiuni, dupa un eveniment istoric ce consemneaza evenimentul) si astrograma momentului analizat.

…si multe alte domenii ce corespund diverselor specializari ale astrologilor profesionisti.