GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Astrologia nu e doar horoscop, zodiac si atât. Iată ce poate face! (Partea 1)Ca si medicina sau psihologia, de exemplu, astrologia are mai multe domenii de aplicabilitate. Iată câteva dintre ele:

ASTROLOGIA este folosită în orice domenii ale vieții umane. Studiile astrologice pot fi de ajutor în nenumărate domenii de activitate ale omului, pe diverse perioade de timp: ore, zile, luni, ani, secole, la nivel micro – viata individului, pana la nivel macro – global. Astrele își lasă amprenta (energia, vibrația, influența, spuneți-i cum vreți) în orice acțiune individuală sau colectivă, pentru ca totul intra la un moment dat într-o relație: între planete, între zodii, de la un om la altul, pana la nivel de națiune și generație.


ASTROLOGIA NATALA – cea mai răspândită sau cea mai cunoscută, ca punct de plecare în studiul astrologiei – analizează caracterul uman, pornind de la poziția planetelor pe cer în momentul nașterii după coordonate locului nașterii. Astrograma, ca schiță de pornire, calculată ori manual de unii astrologi, ori după un soft computerizat – în general, prezintă mai multe aspecte strict astronomice, la prima vedere, dar care sunt apoi traduse de astrolog, conform pregătirii și cunștințelor sale în domeniu. Astfel astrograma prezintă: roata zodiacală pe care sunt indicate axele principale ale cerului, casele astrologice ale cerului, poziția planetelor în case și zodii și aspectele (unghiurile) formate între planete.

Abordeaza relatia: PLANETE&ZODII/INDIVID
Instrumente de lucru: astrograma natală

Exemplu de astrograma natala


Articolul continua mai jos.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:
Vrei o discutie pe marginea astrogramei tale natale?
Programeaza-ti ACUM discutia cu astrolog Acvaria


ASTROLOGIA MEDICALA studiaza influentele mersului planetelor asupra organismului, asupra starii noastre de sanatate. Atat ca predispozitii cu privire la starea de sanatate, dupa cum onfluenteaza pozitia planetelor la nastere,c at si ca predispozitii din relatia tranzitelor actuale ale planetelor prin zodii si pe astrograma natala a individului.

Abordeaza relatia: PLANETE&ZODII – SANATATE.
Instrumente de lucru: astrograma natala si astrograma momentului actual.


ASTROLOGIA RELATIONALA analizeaza modul in care doi parteneri se pot influenta reciproc in orice tip de relatie (parteneriat, cuplu, familie, parinte-copil, prietenie, sef-subaltern, asociati de afaceri etc), pornind de la interactiunile planetare ce se creeaza pe hartile astrale ale celor doi indivizi analizati.

Abordeaza relatia: INDIVID – ALT INDIVID.
Instrumente de lucru: astrograma natală a fiecarui individ din relatie, astrogramele suprapuse ale fiecarui individ din relatie, astrograma combinata.

Articolul continua pe pagina urmatoare>