GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Obligatoriu piatra zodiei sau nu?

Home > Despre cristale > Recomandari > Piatra zodiei
Intrebări, dileme și nelămuriri despre cristale

Obligatoriu piatra zodiei sau nu?

Aceste corespondente sau asocieri NU sunt obligatorii, ci orientative.


Port o piatra care nu apare in lista de corespondente zodiacale. E bine sa o port in continuare?

Nu exista „pietre rele”. Nu exista pietre incompatibile zodiacal. Nu exista pietre care pot avea efecte negative  – decat daca nu au fost purificate – ci orice cristal are doar efecte benefice.

Daca aveti un cristal care va place, il puteti purta in continuare fara nicio grija! In fond, corespondente zodiacale, numerologice, astrologice etc, nu sunt altceva decat niste conventii pur orientative – la fel cum trendurile anotimpurilor sunt dictate de cativa creatori de moda, tot asa corespondentele pot fi dictate de diverse asociatii ale producatorilor sau bijutierilor. Ca atare recomandarile pot diferi de la o sursa de informare la alta, de la o carte la alta, de la un autor la altul, de la o tara la alta…


Am cumparat un anumit cristal si dupa aceea am vazut ca nu e caracteristic zodiei mele. Sa il port?

CRISTALOTERAPIEDesigur! Daca l-ati ales dupa anumite considerente – aspect, culoare, calitati metafizice, efecte asupra sanatatii – inseamna ca ati avut nevoie de energia lui in acel moment, deci nu conteaza ca nu apartine zodiei. Corespondentele zodiacale sunt orientative pentru cei care nu stiu ce sa aleaga din multitudinea de cristale existente!

Recomandarea noastra este sa nu tineti cont neaparat de corespondentele zodiacale, pentru ca ele sunt recomandari pur orientative care difera de la o carte la alta.


In alte carti am gasit alte corespondente intre cristale si zodii. Dupa care sa ma iau?

Noi va recomandam sa alegeti cristalul care va cheama! Sau alte criterii de selectie a cristalului potrivit pot fi:

  1.  CULOAREA. Alegeti dupa culoarea specifica zodiei dv. sau culoarea dv. favorita
  2.  ATRACTIE. Alegeti cristalul care va atrage cel mai mult
  3.  CALITATI. Alegeti cristalul analizand calitatile sale metafizice, despre care exista sute de carti de specialitate.
  4.  MISIUNE. Alegeti cristalul dupa faima pe care o are. Exista cristale despre care se spune ca atrag norocul in dragoste, ca atrag prosperitatea, ca protejeaza de rele, deci puteti alege cristalele conform descrierii sau recomandarilor din cartile de specialitate.

Am un ametist specific zodiei mele, dar mie imi place mai mult alt cristal, care nu ma reprezinta zodiacal. Ce sa fac?

Purtati-l pe cel care va place cel mai mult, pentru ca inseamna ca de energia lui aveti nevoie acum. Pastrati ametistul deoparte, pentru a-l purta atunci cand veti simti nevoia. Va exista un moment in care il veti dori in locul celui care va place mai mult, in functie de stare. Sau le puteti alterna de la o zi la alta, de la o saptamana la alta etc.

Eventual, daca doriti musai sa va luati dupa zodii, tineti cont de culorile zodiilor, pentru ca aici e vorba de o vibratie cosmica ce ajuta fiecare zodie in parte. De exemplu culoarea violet este specifica Pestilor, culoare albastra Sagetatorilor s.a.m.d. deci pe acelasi criteriu, eventual, puteti sa va alegeti cristalele.


Cum sa aleg cristalul potrivit?

Cititi! Informati-va! Despre efectele cristalelor asupra oamenilor s-au scris sute de carti, deci nu considerati ca vanzatorii de cristale incearca sa va bage pe gat cine stie ce cristal – ca e al zodiei, ca atrage norocul s.a.m.d. – ci multi au studiat carti de specialitate despre cristale – si nu sunt deloc putine! – carti scrise de oameni care si-au dedicat viata studiului cristalelor, ca atare putem lua in considerate cu incredere sfaturile lor avizate.


Apelati la oracolul cristalelor

SERVICIU GRATUIT: Ce cristal ti se potriveste?

Nu uitati ca listele cu astfel de corespondente zodiacale, numerologice, astrologice sunt limitate, contin cateva zeci de de cristale, or, pe acest pamant exista mii de varietati de cristale superbe. N-ar fi pacat sa le ignoram doar pentru ca nu le-a trecut nimeni pe lista?