GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SERVICIU GRATUIT: Ce cristal ti se potriveste?
Acest serviciu este oferit GRATUIT de astrolog ACVARIA conform conditiilor de mai jos si raspunde la intrebarea:

De ce cristal am nevoie pentru…?


Cristalele se pot alege dupa mai multe criterii: dupa zodie, dupa rol, dupa proprietati metafizice, dupa culoare, dupa numerele sau planetele asociate, dar noi iti recomandam cristalele care intra în rezonanta esoterica divina cu tine! ORACOLUL CRISTALELOR poate oferi cea mai buna recomandare de cristale adecvat pentru diverse scopuri, dorinte, planuri, probleme de sanatate, situatii de viata etc.

Asadar… nu stii ce cristal sa porti? Nu te poti decide care e mai bun dintre sutele de cristale pe care le ai la dispozitie? Sunt prea multe informatii legate de fiecare cristal si te-ai ratacit prin ele?

Atunci intreaba-ne si noi iti vom recomanda cristalul cel mai bun folosindu-ne de ORACOLUL CRISTALELOR, un set de carduri special dedicate frumoaselor cristale.Avem cateva mici CONDITII OBLIGATORII pentru a primi acest SERVICIU GRATUIT:


1.Intra pe pagina noastra de FACEBOOK de mai jos si da un LIKE paginii noastre:

2. Scrie intr-un mesaj privat trimis din pagina de Facebook urmatoarele informatii:

  • prenumele si data nasterii, pentru a ne referi la tine. Nu uita, se consulta un oracol, deci e nevoie sa intram in rezonanta cu tine, cel care ne scrii, si nu cu altcineva.
  • care e dorinta ta cea mai mare din acest moment sau planul de la care ai cele mai mari asteptari acum, astfel incat sa solicitam oracolului sa recomande cristalul potrivit exact pentru acea dorinta.
  • mentioneaza solicitarea in mesaj: DORESC ORACOLUL CRISTALELOR

3. In cateva zile vei primi raspuns prin mesaj privat.

INTRA PE FACEBOOK