GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI. Horoscop 2018 * II. Influenta lui JUPITER.

Inapoi la Horoscop 2018 PESTI

Influenta lui JUPITER in 2018.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie este un aliat bun pentru tine, deoarece, trecând printr-o altă zodie de apă, ca si a ta, va trimite de acolo auspicii bune pentru a-ti schimba modul de a vedea lumea, lucrurile, viata, te ajută să devii mai profund, mai matur, mai atent la toate. Parcă ai învăta, de la viată probabil, lucruri complet noi, îti schimbi perspectiva din care esti dispus să privesti lucrurile, iar acest lucru te transformă major, din interior spre exterior. Totodată, Jupiter va forma, aproape tot anul, un trigon interesant cu Neptun, cel aflat în zodia ta, semn că se nasc în mintea ta planuri noi, îndrăznete, iar ambitia ta, mai ales la început de an, e si mai mare, punându-ti în minte să faci tot ce poti, ba chiar si ce nu poti, pentru a ajunge la acele scopuri cât mai repede. Ai deci curaj să-ti trasezi directii noi de viată, pentru că dispui de o energie nouă, de inspiratie divină, de vointă si dorintă de a reusi, ca atare nimeni si nimic nu te poate opri din evolutia ta. Dacă ai planuri legate de călătorii sau mutări importante, chiar si peste hotare, dacă vrei să-ti extinzi orizonturile prin studii superioare sau cursuri de specializare, acum e momentul, deci tinteste cât mai sus, pentru că Jupiter si Neptun te sustin de minune să-ti vezi marile vise împlinite. Nu vor rămâne doar la nivel de vis, ci ai si tot arsenalul necesar unor reustie de răsunet, deci nu te lăsa.


JUPITER în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie te favorizează, deoarece tu esti yodia care îl primeste pe Jupiter în zona dedicată carierei, unde va sta mai apoi aproape tot anul 2019, dar până una alta finalul de an 2018 îti deschide poarta spre succes, la un nivel net superior decât înainte. Pesemne că trecerea lui Jupiter prin Scorpion mai întâi ti-a deschis mintea, ti-a trasat un sens de mers, te-a îndemnat spre cunoastere si studiu, te-a pregătit temeinic, ca apoi, după intrarea lui Jupiter în Săgetător (desi Jupiter aici nu e cel mai bun aliat pentru un nativ în Pesti, punându-l din greu la încercare), să si culegi roadele eforturilor tale. Acum e momentul ta să strălucesti, să arăti ce poti, să te bucuri de apreciere si laude, chiar dacă nu ti se oferă pe tavă. Finalul de an 2018, când Marte si Neptun te activează la maximum, te poate pune si în fata unor mari provocări profesionale, dar le poti duce cu bine la capăt. Până în 2017, s-a ocupat si Saturn de cariera ta, deci, ce a fost mai greu, practic, a trecut. Pe unde trece Saturn, lucrurile nu evoluează nici repede, nici usor, ca atare ai trecut deja prin cele mai grele teste legate de carieră, ca atare ai aproape un an de liniste în acest sector al hărtii tale pânî ce vine Jupiter să te motiveze din nou, să-ti amplifice iar vointa, să-ti dea din nou dorinte de mărire si sanse de ascensiune. De fapt, Saturn, cât timp a trecut si el, până în 2017 prin Săgetător, nu a fost chiar un motor cu propulsie, ci mai debrabă ai tras tare pentru a rezista marilor piedici si lectii de viată, dar abia Jupiter poate veni să te răsplătească. Practic, tot ce Saturn te-a învătat din greu între 2015-2017 va fi încununat de Jupiter după ce si el va intra în Săgetător în noiembrie 2018, deci asteaptă-l cu bratele deschise, convins că succesul, roadele, recompensele, reusitele sunt tot mai aproape.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8