GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

7 moduri de a folosi cristalele în beneficiul tău

CRISTALE PROTECTOARE SI PIETRE TERAPEUTICE
Cum pot lucra cristalele pentru tine?

Un cristal, sub orice forma ar fi, nu e doar un obiect de decor pe care il uiti pe un raft in vitrina, ci poate fi mai mult de atat! Este o sursa naturala de energieun scut protector, un„absorbant” de energii nocive, dar poate fi si un simbol al unui scop pe care vrei sa-l atingi. Ca atare pietrele, cristalele, rocile pot fi folosite in cel putin 7 moduri la îndemâna oricui.


1. CRISTALUL = SCUT PROTECTOR.

Asezate oriunde în preajma ta – în casă, în curte, la birou, în baie, în dormitor, în buzunar, în geantă, în portofel, în penar, sub pernă, în torpedoul masinii – singure sau în combinatii de mai multe cristale – cristalele creeaza o retea protectoare in jurul tău pe o distanță de zece ori mai mare cât dimensiunea sa, si devin o antenă care capteaza energia negativa, o transforma si apoi o emite ca energie benefica.


2. CRISTALUL = TALISMAN PERSONAL.

Dacă, la programarea iniţială, cristalului i se conferă un anumit rol, i se atribuie o directie, i se dă o misiune, cristalul devine talismanul nostru personal ce va atrage asupra noastră scopul pe care i l-am cerut. Rolul unui cristal este si acela de a te sustine in atingerea scopurilor, ca atare trebuie sa ceri acest lucru in mod special. Ele au deja diverse calitati care ne ajuta in anumite directii – despre care poti citi in cartile dedicate proprietatilor metafizice ale cristalelor – dar un gand transmis direct spre cristal ii va mari forta de a transforma dorinta ta in realitate. Sigur, il poti lasa si neprogramat, sa te ajute in felul lui, dar daca cristalele au si capacitatea de a implini dorinte, de ce sa nu-i transmiti exact ce doresti? Cristalul primeste astfel o misiune!


3. CRISTALUL = OBIECT SIMBOLIC DE SUSTINERE.

Nu-i așa că uneori ai nevoie de ceva de care să-ti agăti sperantele, sa-ti reprezinte dorinţele, iar cristalul poate deveni ancora cea mai adecvata, firul nevăzut care te leagă de scopul ales. Doar îi conferi cristalului – sub orice forma ar fi: piramida, piatra simple, statueta, sfera – rolul de a te ajuta să manifesti ce-ti doresti şi, ori de câte ori atingi sau vezi cristalul de suport, practic reactivezi dorinta si iti amintesti sa repeti vizualizarea.

Obiectul simbolic este reprezentarea scopului. Dar nu el, singur, face minuni, ci TU, pentru ca, privindu-l, iti amintesti mereu ce doresti. Programarea mentala (initiala sau repetata din cand in cand asupra obiectului) este foarte importanta pentru ca scopul sa devina realitate cat mai curand, ca atare, cand plasezi cristalul undeva in incapere, e bine să-l „programezi” mental cu un tel bine conturat, bine definit, bine explicat in cuvinte. Ori de cate ori vei privi acel cristal, practic iti reinnoiesti angajamentul cu telul propus, reactivezi si alimentezi dorinta, aprinzi vointa si parca ceva renaste in interiorul tau pentru a-ti urma calea spre ce ti-ai propus.  Mai exista si varianta de a scrie direct pe o piatra o dorinta, un cuvant, un simbol care iti aminteste de dorinta ta.4. CRISTALUL = INSTRUMENT TERAPEUTIC.

Tinută în mână, piatra relaxeaza, detensioneaza, racoreste. Asezată constant pe locurile bolnave sau pe chakre, in timp, amelioreaza starea de sanatate sau poate fi folosită pentru presopunctură sau masaj. Sau simpla purtare a cristalului asupra ta, ca bijuterie sau ca talisman – chiar si fara sa il alegi pentru acest scop – piatra are efecte terapeutice, deoarece fiecarui cristal ii sunt atribuite efecte vindecatoare.Citeste mai multe despre CRISTALOTERAPIE

TERAPII. Cea mai simpla forma de cristaloterapie


5. CRISTALUL = REMEDIU FENG-SHUI.

Cristalul reprezinta elementul pământ în Feng-Shui, ca atare, dacă sunt aşezate in zonele mentionate pe harta Ba-Gua -pentru elementul pe care il reprezinta, cristalele activează zonele specifice dintr-o încăpere, echilibrând astfel şi domeniile existenţei pe care zonele respective le reprezintă.
6. CRISTALUL = OBIECT DE COLECTIE.

Sunt persoane care colectioneaza monezi, bancnote, servetele, ambalaje… Datorita diversitatii lor, avand in vedere ca din categorie cristale fac parte cateva sute de varietati de pietre, pot fi un element de colectie excelent, colectie ce poate creste odata cu timpul.7. ELEMENT DE DECOR SAU DE PODOABĂ.

Daca niciuna din aceste variante nu te atrage, atunci te poti rezuma doar la rolul lor de bijuterie, de obiect de podoaba sau de decor. Desi ele sunt benefice pentru energie pe care o transmit în jur, poti considera cristalele doar… frumoase, colorate, lucioase, sclipitoare, atrăgătoare, cu simplul rol de a-ti înfrumuseţa viaţa, casa, vestimentatia, decorul. Chiar si asa, fara sa le acorzi vreunul din cele 5 roluri de mai sus, ele vor lucra pentru  tine si intr-o zi, poate, ai sa descoperi ce a facut cristalul pentru tine…


Citeste mai multe despre CRISTALE

(Aproape) Totul despre CRISTALE si PIETRE SEMIPRETIOASE.