GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TERAPII. Cea mai simpla forma de cristaloterapie

CRISTALOTERAPIE

Virtutile vindecatoare si protectoare ale cristalelor

Cristaloterapia a devenit, alaturi de alte metode alternative de mentinere a sanatatii, o practica destul de raspandita in adeptii altor metode de vindecare. Cristaloterapia nu este neaparat o practica sofisticata, nu trebuie neaparat sa va ganditi la un salon specializat, in care stati intins si asteptati o ora sa primiti energia cristalelor. Va puteti bucura de efectele binefacatoare ale cristalelor asupra organismului din exterior in interior chiar si prin metode mult mai simple.
De exemplu:

Cristaloterapia de contact

Este probabil cea mai frecventă si mai accesibila formă de terapie cu cristale ce se bazeaza pe purtarea unuia sau mai multor cristale asupra dv. permanent, sub forma de piatra, bijuterie sau talisman.

Fiecare cristale detine o serie de efecte tamaduitoare asupra corpului fizic. Prin cristaloterapie aplicata permanent sau ocazional transmiteti organelor bolnave un plus de energie care in timp va echilibra functionarea acestora. Energia cristalului va face corp comun cu dv. si va va ameliora starea generala pe toate planurile.

Cititi informatii despre cristale pentru a alege pietrele cu efectele adecvate asupra anumitor boli, zone, organe, afectiuni, dezechilibre fizice sau psihice.

Important!

Pentru că se numeste terapie de contact, este necesar ca piatra să intre în contact cu pielea dv. Sigur, cristalul este benefic şi dacă e purtat peste îmbrăcăminte sau dacă este ţinut în preajma dv., ca obiect de decor, dar terapia de contact implică apropierea directa de piele.

Cum se face?

  1. Alegeti cristalul potrivit, citind informatii despre efectele sale.
  2. Purificati-l si incarcati-l conform procedurilor de purificare
  3. Apoi purtati-l cat mai des sau tot timpul: la gat, sub forma de medalion sau colier, la mana – ca bratara, la deget – ca inel, la ureche – ca cercei
  4. Daca e o piatra rulata, e bine sa o tineti in mana cand simtiti nevoia si aveti cateva minute disponibile pentru acest mic ritual personal.
    • De exemplu cand va uitati la televizor, tineti piatra in mana.
    • Cand mergeti la o conferinta, la un film sau la o sedinta si doar stati 2 ore pe un scaun, tineti piatra in palma, rulati-o in mana, mangaiati-o, simtiti-i energia.
    • Cand calatoriti cu metroul sau cu trenul si aveti timp suficient la dispozitie pana la destinatie, tineti piatra in mana. Sunt acele cateva minute de ragaz numai bune pentru a primi o doza mare de energie cristalina.

Recomandări:

Purtate pemanent la, ca bijuterie, cele mai bune sunt medalioanele fara monturi sofisticate din alte materiale (argint, aur, metale) sau cu cat mai putine alte brizbrizuri adiacente, si bratarile pe care le tolerati cel mai usor ca dimensiune si pe care sa le puteti purta permanent sau cat mai des.

Puteti purta si mai multe simultan, nu se resping, ci dimpotriva, isi pot amplifica reciproc efectele.

Citeste si despre PIATRA PI – o alta forma de terapie cu cristale

Piatra PI, cristalul care te ”îmbracă” cel mai bine

Bucurati-va de cristale!