GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 5-11 noiembrie 2018

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 5-11 noiembrie 2018

DA, organizează-ți mai bine activitatea, pune-le pe toate pe căprării, ca un contabil care știe exact ce e de făcut. Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării, pentru că acum câștigă rigoarea, disciplina, claritatea, calități de care dispui din belșug săptămâna aceasta. Știi ce ai de făcut, nu trebuie să-ți spună alții, ba chiar mai poți juca rol de coordonator sau de profesor și pentru alții, care habar n-au ce să facă.

Dai dovadă de o mare experiență de viață, mulți îți recunosc astfel superioritatea, valoarea, poziția de expert într-un domeniu în care alții încă învață. Și tu ai învpățat ca să ajungi aici, deci ai tot dreptul să le spui și altora ce să facă. Dai ordine ca un șef, așa e, dar dacă tu știi cel mai bine ce trebuie făcut, de ce să n-o faci?

NU, nu te abate de la moralitate, de la etică, de la deontologie, de la legile scrise sau nescrise, chiar dacă tentațiile apar la tot pasul. De multe ori vei fi îndemnat să te abați de la calea cea dreaptă, să nu respecți legea, să nu faci lucrurile așa cum e corect, pentru că există căi mai accesibile și mai scurte dacă ocolești legea.

Dar n-o face, refuză să cazi în ispita altora care apelează la tertipuri pentru a avea succes, ca atare adu-ți aminte că reputația ta e în joc și nu ai voie să te joci cu adevărul și minciuna, doar pentru un succes facil.