GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

20.04.2023: LUNA NOUA în BERBEC. Cum te influenteaza?

Home > Horoscop Acvaria > Cerul acum > Horoscop la Luna Noua

HOROSCOP LA LUNĂ NOUĂ

EFECTELE LUNII NOI PE PERIOADA CICLULUI LUNAR  20 APRILIE 2023 (ORA 7:13 AM) – 19 MAI 2023 (ORA 18:50 PM)


Pe 20 APRILIE 2023 are loc faza de LUNA NOUA pe gradul 29 al zodiei BERBECULUI
Faza de maxim are loc in jurul orei 7:13 AM  (ora Romaniei).

ASTROGRAMA MOMENTULUI DE LUNA NOUA DE PE 20.04.2022 ORA 7:13 AM

Trasaturile BERBECULUI sunt acum activate:
Indrazneala, curaj, nu se da inapoi sa incerce ceva nou, dorinta de miscare, dorinta de a fi primul, rezistenta la efort, elan, entuziasm, actiune, risc, dinamism, dorinta de cucerire, combativitate, autoritate, spirit intreprinzator, pionierat, ardoare, initiativa, energie, putere, ambitie, teluri, lupta, implicare, spirit conducator, dorinta, vitalitate, afirmare, competitie, confruntare, vointa, pasiune, reusita, agilitate, rapiditate, insistenta, perseverenta, DAR SI Agresivitate, egoism, impulsivitate, violenta, obraznicie, intoleranta, nerabdare, inflexibilitate, incapatanare, teama de esec, imprudenta, scandal, laudarosenie, distrugere, instincte necontrolate, forta, dominare, cearta, conflict, razboi, irascibilitate, lipsa de control, excitabilitate, agitatie, accidente

In momentul exact de LUNA NOUA, intalnirea dintre SOARE și LUNĂ are loc în casa XII, deci energiile acestei conjuncții se îndreaptă spre domeniile guvernate de acest sector al cerului: eul ascuns, datoriile karmice, nevoia de linişte, dorinţa de izolare și singurătate, relația cu spiritualitatea, viaţa privată, trăirile interioare, subconştientul, starea psihică, sănătatea mentală, presimţirile, iluziile, visele, inamicii necunoscuţi sau ascunşi, emoțiile cele mai marcante (trădările, decepţiile, inhibiţii, complexe, vina, limitele, restricţiile frustrările, depresia, crizele psihice, neliniște, anxietate, griji, stres, frici, temeri personale), ascunzişurile, propriile taine și secrete, lucrurile nevăzute sau ascunse, jocurile de culise, adulterul, fuga de lume şi de realitate, lucrurile la care trebuie renunţat, abandonul, viciile, fricile şi fobiile, conspiraţiile, bârfele, atacurile din umbră, confuzia, visele ascunse, bolile cronice, talentele latente, aspectele nedescoperite, mesajele transmise prin vise sau propria intuiţie.

Cum  vă influentează Luna Noua la nivel individual?

SFAT: cititi horoscopul atat pentru zodia natala, cat si pentru zodia ascendenta. (www.acvaria.com)

Influenta LUNII NOI pentru BERBEC

Pe 20 APRILIE 2023, LUNA NOUA are loc in casa I

Este o perioada de afirmare, de evidentiere in tot ce va propuneti. Este un moment ideal pentru noi inceputuri, pentru initierea de drumuri noi, pentru initiative personale, pentru a va manifesta cu indrazneala si a va pune in lumina adevarata personalitate.

Aveti curajul sa porniti proiecte noi, care pot ajunge mai usor la succes. Va preocupa mai mult imaginea dv., deci nu ar strica sa mergeti la un salon de infrumusetare sau sa va innoiti garderoba.

Deveniti alt om, in multe privinte, descoperind ca v-ati schimbat.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte: PROPRIA PERSOANA, ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv.


 

Influenta LUNII NOI pentru TAUR

Pe 20 APRILIE 2023, LUNA NOUA are loc in casa XII

Este o perioada in care crizele si surprizele nedorite pot sa apara in orice moment. Nu va simtiti prea bine si preferati sa stati mai mult in umbra. Preferati izolarea, singuratatea, visarea, iluzia. Ati putea trece pe la biserica. Nu sunteti o prezenta prea vie, ci deveniti mai pasiv, mai inchis, mai  intunecat.

Va faceti tot felul de procese de  constiinta si va incearca un puternic sentiment de culpabilitate. Posibile probleme de sanatate sau simptome ciudate. Evitati orice forma de viciu.

Idealismul pune stapanire pe dv. si deveniti foarte influentabil. Poate fi o perioada cu probleme si suferinte. Trebuie sa va analizati mai mult comportamentul si modul de a gandi, pentru ca e timpul unei  eliberari de balastul emotional care va tine blocat. Puteti avea vise interesante, care va transmit mesaje de viata.

Mai multa atentie la eul dv. interior. Sunteti mai poetic,  imaginatia si inspiratia cresc, deci  puteti sa va manifestati talentul intr-o forma artistica (poezie, pictura).


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte: SANATATE, spiritualitate, mister, taine, secrete, viata intima, trairi interioare, subconstient, presimtiri, lucruri ascunse, datorii karmice, tradare, iluzie, frustrari, vina, limite personale, temeri personale, ascunzisuri, viciu, renuntare, abandon, inhibitii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns, sanatate.


Influenta LUNII NOI pentru GEMENI

Pe 20 APRILIE 2023, LUNA NOUA are loc in casa XI

Este o perioada in care preocuparea dv. se indreapta spre lume, societate, colectiv, umanitate. Va integrati mai bine in plan social. Faceti noi cunostinte, asocieri, prietenii.

Deveniti mai interesat de soarta lumii si vreti sa fiti mai apropiat de cei care au nevoie de ajutor (actiuni caritabile). Prietenii sunt pe primul loc. Puteti face o cunostinta noua, care sa joace un rol important in viitor. Ati putea intra intr-un grup nou de persoane, fie pentru distractii, fie pentru niste scopuri sociale (cenaclu, fundatie, asociatie etc).

Sunteti mai preocupat de noutate. Mergeti la cinema, cumparati un obiect la moda, iesiti cu prietenii. Aveti parte de surprize si noutati deosebite. Vrei sa va manifestati in libertate deplina si nu va puteti supune limitelor cotidiene.

Ati putea incepe o afacere pe cont propriu, contactul cu publicul si clientii se intensifica. Initiati proiecte noi, mai curajoase. Vreti o schimbare si e timpul sa o puneti in practica.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte: PRIETENI, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate.


Influenta LUNII NOI pentru RAC

Pe 20 APRILIE 2023, LUNA NOUA are loc in casa X

Este o perioada in care planul profesional iese in evidenta. Incepeti proiecte noi care va pot aduce succes. Va preocupa mai mult ca oricand imaginea dv. profesionala, reputatia, legatura cu superiorii, faima dv., deci faceti tot posibilul sa atrageti atentia asupra dv.

Poate fi un moment bun pentru afirmare, succes, ascensiune socio-profesionala. Ambitiile dv. cresc, nu acceptati anonimatul. Deveniti mai sigur pe valoarea dv. si vreti sa iesiti in fata, sa va puneti in lumina calitatile de lider.

Succesul este de partea dv. Viata publica va atrage mai mult. Preluati responsabilitati noi in plan social si profesional. Popularitatea si faima dv. pot creste. Poate fi un moment de progres profesional.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:  CARIERA, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie, destin.


Influenta LUNII NOI pentru LEU

Pe 20 APRILIE 2023, LUNA NOUA are loc in casa IX

Este o perioada in care va largiti orizonturile prin relationare cu lumea, prin studiu si cunoastere, prin calatorii si spiritualitate. Fiti deschis spre latura spirituala si abstracta a vietii. Mergeti la biserica. Cititi o carte de filosofie. Incepeti un curs de specializare, de limbi straine sau inscrieti-va la o facultate.

Examenele pot fi de succes. Studiati, incercati sa va extindeti cunostintele in mai multe domenii. Evoluati intr-o anumita directie si deveniti mai bun, mai matur, mai intelept, poate chiar primind o lectie de viata. Va eliberati de limite si va manifestati cu mai mult curaj.

Calatoriti sau luati legatura cu persoane de departe. Iesiti in natura, mergeti in excursii, la plimbare si faceti multa miscare.

Un tel nou se poate naste in mintea dv. si faceti tot posibilul sa-l atingeti. Va schimbati unele idei de viata si preluati principii noi.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte: CALATORII, STUDII, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor.


 

Influenta LUNII NOI pentru FECIOARA

Pe 20 APRILIE 2023, LUNA NOUA are loc in casa VIII

Este o perioada in care preocuparile dv. se indreapta spre lucruri ascunse ale vietii. Deveniti mult mai indiscret, mai curios, mai misterios, mai atras de barfa si secrete, vreti sa descoperiti adevarata fata a lucrurilor. Viata sexuala creste in intensitate si ati putea avea o aventura erotica pasionala.

Exista riscuri trecatoare de incidente neplacute, aflati vesti legate de divort sau deces. Simtiti o mai mare nevoie de viata privata, departe de ochii lumii, de aceea nu veti lasa pe nimeni in intimitatea dv. Posibile crize de natura emotionala sau financiara.

Poate fi momentul unui proces interior profund, descoperind unde se ascund piedicile care nu v-au lasat sa ajungeti la telurile propuse.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte: PROBE, mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente, incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, moarte, renastere.


 

Influenta LUNII NOI pentru BALANTA

Pe 20 APRILIE 2023, LUNA NOUA are loc in casa VII

Este o perioada buna pentru noi asocieri si contracte, pentru colaborari si parteneriate in orice plan. Fiti mai deschis spre ceilalti, spre lume, spre societate, care va pot fi de ajutor in momentele importante. Nu stati singur, acceptati compania celor din jur, pentru ca veti simti o mai mare nevoie de sustinere si intelegere. Munca de echipa trece pe primul plan.

Relatia cu partenerul de viata se intensifica, iar, daca nu aveti un partener, veti simti acum lipsa lui, mai mult ca oricand, si porniti in cautarea lui.

Moment bun pentru a incheia noi contracte de colaborare. Cunoasteti oameni noi.

Fiti mai atent la imaginea dv. in societate, deci imbunatatiti-va aspectul. Creati-va un look nou, pentru a deveni mai placut lumii. Moment bun pentru o casatorie. Mergeti la petreceri, la dans, la spectacole, expozitii sau apareti in fata unui public. Simtiti-va bine, iesiti in societate, viata mondena poate fi amplificata.

Vizite la bunici sau momente speciale alaturi de partenerul de viata.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:  CUPLU, casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti.


Influenta LUNII NOI pentru SCORPION

Pe 20 APRILIE 2023, LUNA NOUA are loc in casa VI

Este o perioada in care atentia vi se indreapta spre curatirea sufletului si a trupului. Faceti o cura de slabire, de dezintoxicare, un tratament benefic pentru insanatosire. Este momentul ideal pentru a va debarasa de un obicei alimentar sau comportamental incorect (de exemplu renuntarea la alcool).

Sunteti mai preocupat de treburile casnice, dedicandu-va curateniei, spalatului, aranjatului, ordinii. Deveniti un om de baza la care oricine poate apela la nevoie, pentru ca acum va preocupa mai mult binele altuia, decat al dv. personal si sunteti dispus sa faceti servicii altora. Vizite la unchi, matusi.

Dedicati-va sarcinilor de serviciu, pentru a termina restantele. Sunteti mai constiincios si va vedeti de treaba, la serviciu, preluand sarcini si responsabilitati noi. Noi relatii profesionale.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte: MUNCA, SANATATE, datorie, responsabilitate, obligatie, serviciu, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, supunere, serviciu public, comert, plante, animale, analiza, calcul, curatenie, ordine, organizare, productie, servicii, industrie, medicina.


 

Influenta LUNII NOI pentru SAGETATOR

Pe 20 APRILIE 2023, LUNA NOUA are loc in casa V

ste o perioada dinamica, plina de energie si creativitate, cand va puneti la treaba talentele native.

Va puteti manifesta din plin calitatile, deci poate fi un moment de afirmare deplina a celui care sunteti, poate chiar un moment de glorie si stralucire. Va puteti remarca mult mai usor, scotand in evidenta ceea ce aveti unic si special. Norocul este de partea dv.

Viata sentimentala poate cunoaste o amplificare, deci petreceti mai mult timp cu iubitul sau fiti deschis spre o noua relatie. Fiti mai apropiat de copiii dv.

Distrati-va mai mult, iesiti in lume, mergeti la spectacole, faceti sport, eliberati-va de griji. Fiti vesel si optimist, dinamic si expansiv. Aveti motive de bucurie si sarbatoare. Simtiti ca traiti din plin. Aveti mai multa incredere in dv.

Fiti mai atent la aspectul fizic, deci mergeti la coafor. Intalniri cu prietenii, ore petrecute cu copiii, momente romantice cu iubitul. Activitatea artistica poate fi amplificata.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:  DRAGOSTE, creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie.


Influenta LUNII NOI pentru CAPRICORN

Pe 20 APRILIE 2023, LUNA NOUA are loc in casa IV

Este o perioada intens emotionala, cand sensibilitatea creste la maximum. Sufletul este in prim plan, deci oferiti-i ceea ce are nevoie. Simtiti o mai mare nevoie de ocrotire si dragoste.

Relatiile cu familia sunt intensificate, deci mergeti mai des la parinti sau jucati-va mai mult cu copiii. Schimbari de decor in domiciliu. Moment bun pentru inceperea unei diete (intre Luna Plina si Luna Noua).

Va preocupa mai mult casa, caminul, domiciliul, tot ce va inspira un sentiment de apartenenta. Daca sunteti in strainatate, simtiti un dor imens pentru tara natala. Moment bun pentru conceperea unui copil (mai ales intre Luna Noua si Luna Plina). Gasiti-va mai mult timp pentru a fi cu cei dragi si pentru viata dv. privata. Fiti tandru, sensibil, bland.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte: VIATA PERSONALA, familie, casa, copii, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara.


 

Influenta LUNII NOI pentru VARSATOR

Pe 20 APRILIE 2023, LUNA NOUA are loc in casa  III

Este o perioada de intensificare a planului relational si intelectual, deci trebuie sa va aplecati asupra acelor proiecte ce au nevoie de flexibilitate, de schimbare, de innoire. Este favorizat tot ce este legat de comunicare, studiu, informatie, cunoastere, deplasare, miscare, corespondenta, telefonie. Incepeti studiul unui nou domeniu, incepeti sa cititi o carte noua, faceti noi cunostinte sau dinamizati contactul cu lumea. Invatati, dati examene, care pot fi de succes.Discutati, iesiti in public, exprimati-va opinia.

Calatoriti mai mult (excursii, plimbari). Va plimbati cu masina sau bicicleta.

Va intalniti mai des cu fratii, vecinii, colegii. Incepeti o afacere comerciala. va simtiti mai tanar, mai libertin, mai vesel, mai „primavaratec”.

Vreti schimbare. Intalniri, discutii, conversatii interesante. Scrieti si vorbiti cu usurinta. Invatamantul si scoala sunt favorizate.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte:  CUNOASTERE, studiu, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie.


Influenta LUNII NOI pentru PESTI

Pe 20 APRILIE 2023, LUNA NOUA are loc in casa  II

Este o perioada de materializare a unor proiecte mai vechi, de succes financiar dupa eforturi sustinute, deci este vremea recoltei. Puteti fi recompensat – financiar – pentru ceea ce ati realizat pana acum.

Porniti o afacere noua, deschideti un cont de economii, faceti o tranzactie importanta, cumparati ceva mult dorit, investiti si scoateti bani din  proiecte serioase. O perioada buna pentru castiguri financiare si achizitii. Moment fertil pentru conceperea unui copil (intre Luna Noua si Luna Plina). Daruiti sau primiti ceva.

Gelozia va poate incerca mai mult ca in alte perioade, la fel ca atasamentul excesiv, posesivitatea. Deveniti mai comod, mai pasiv, dornic de liniste si odihna.

Simtiti o mai mare nevoie de securitate, nu va plac provocarile si schimbarile, unii ar spune ca sunteti excesiv de conservator si rigid. Ati putea manca prea mult, deci atentie la excese alimentare.


Dati acum startul unor actiuni ce au legatura cu urmatoarele aspecte: BANI, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri.