GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul TAU pentru urmatoarele 12 luni

www.servicii.acvaria.com

Horoscopul previzional personalizat realizat pe baza datelor TALE de nastere

Este vorba de un text detaliat – peste 20 de pagini A4 – ce descrie atmosfera astrala a urmatoarelor luni din viata dv. plecand de la compararea hartii dv natale – pozitia planetelor la nastere – cu tranzitul actual al planetelor peste harta dv. pentru perioada mentionata.

Prin aspectele pe care le formeaza pe astrograma dv., in mersul lor ciclic prin zodiac, planetele influenteaza diverse planuri ale existentei, in bine sau… in rau, iar aceste predispozitii vor fi descrise detaliat in horoscopul previzional.

Sunt studiate aspectele planetare majore din perioada aleasa de dv. si tranzitul planetelor peste harta dv. natala. Toate aceste informatii reprezinta posibile orientari, predispozitii, previziuni pentru perioada urmatoare, detalii ce va vor ajuta sa intelegeti mai bine pe ce nivel va aflati acum – ce anume va influenteaza viata in acest moment – si incotro va indreptati in perioada urmatoare.

Mai concret: „ce va asteapta in urmatoarele luni?” Unele aspecte se refera strict la perioada solicitata de dv., altele pot fi de durata si deci horoscopul va contine si previziuni pentru o perioada mai lunga de timp (de la 2 pana la 7 ani).

MAI MULTE DETALII AICI

 


Serviciu oferit de www.acvaria.eu