GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru BERBEC. DRAGOSTE.Iubirea e motiv de analiză pentru tine, pentru că retrogradarea lui Marte, guvernatorul tău, în Vărsător te obligă să privești un pic și înapoi, ca pe urmă să te poți concentra cu toate forțele spre viitor. Încă de luna trecută Marte și Venus au avut o discuție serioasă despre viața în doi și și-au dat seama că au multe lucruri în contradicție. Acum fiecare începe să treacă la fapte pentru a redresa ceea ce e dezechilibrat în cuplu.

Venus își dă seama că e nevoie de mai multă implicare, că e nevoie de o formă mult mai activă de a participa la relație, de a-și asuma îndatoriri pentru binele relației și a le și duce la îndeplinire, de a investi mai multă iubire necondiționată în relație… Marte și-a dat seama că au rămas multe aspecte nerezolvate în trecut și e vremea să le ia din nou la bani mărunți ca să scape de restanțe, poate unele promisiuni demult făcute și abandonate pe parcurs, care acum pot fi reluate și șterse de pe lista de sarcini în așteptare.

Eclipda de Lună de pe 27 iulie pe tine te ajută să faci ordine în suflet, să descoperi că ai avut așteptări imposibile de la relația ta, că nu ai făcut chiar tot ce-ți stătea în putință pentru o viață de cuplu adevărată, că ai fost poate un pic cam egoist, că nu l-ai așezat pe celălalt pe același nivel cu nevoile și dorințele proprii, deci acest moment te susține să readuci totul pe un teren mai bun, echitabil, în care nu ești doar tu, ci sunteți doi, o echipă, un tandem, o pereche bine închegată cu drepturi și îndatoriri egale.

Numai când veți pedala amândoi în același sens și în același ritm, bicicleta voastră va înainta fără probleme, deci privește-te și pe tine în oglindă, dar ascultă-l și pe cel drag care spune ce-și dorește de la tine, de la voi.

HOROSCOP IULIE 2018 pentru BERBEC. PROFESIE.