GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru BERBEC. PROFESIE.Prima parte a lunii e o luptă destul de stresantă între viața personală și cea profesională, de parcă amândouă cer la fel de mult de la tine, iar tu ești doar unul: pe care să împaci? N-ar fi rău să te ocupi totuși mai mult de cariera ta, de sensul tău de mers în plan profesional, pentru că acum nu contează atât de mult ceea ce faci zi de zi la serviciu, ci mai degrabă ce ai de făcut pe termen lung, peste o lună, peste 3, peste un an poate.

Uranus în Taur și Saturn în Capricorn formează un trigon rarisim ce te poate susține să treci serios la fapte, deci să faci ceva in direcția cea mai bună pentru tine, pentru a-ți descoperi și apoi și a pune mai bine în valoare calitățile și talentele, poate chiar pentru a afla și tu ce-ți place să faci, la ce ești cel mai bun, deci asumă-ți un proces profund de conștiință, de auto-cunoaștere, punându-ți foarte serios întrebarea: care e marele meu scop profesional?

Îți vei pune și alte întrebări: mă văd făcând ceea ce fac acum toată viața? Sau e vremea să mă apuc serios de căutat acel sens care mă definește, mă satisface, mă împlinește? Nu zice nimeni că răspunsurile la aceste întrebări sunt ușor de găsit, dar ai făcut, în ultimii ani, suficiente ajustări și îmbunătățiri la tine însuți ca să poți găsi mult mai repede ce ai de făcut de acum înainte. A venit vremea să pui pn aplicare deciziile luate cu mult curaj în anii anteriori, deci să treci la fapte, să faci ceva, nu doar să planifici, să aștepți, să speri să se întâmple. Instrumentele de a pune în practică ceea ce vrei să obții prin forțe proprii sunt la dispoziția ta, numai de tine depinde să ai curajul de a pune mâna pe ele!

Cum Marte este, încă, retrograd, simți mai degrabă teama sau rezerva care te mai trage înapoi, dar după ce Marte își va recăpăta mersul direct, luna viitoare, vei găsi în tine forța, optimismul, imboldul, cheful, voința de a deschide acel nou capitol spre care Saturn și Uranus te împing să pornești. Momentan treci în revistă, cântărești, așezi totul la locul potrivit, ca apoi, curând, să pornești motoarele!

HOROSCOP IULIE 2018 pentru BERBEC. DRAGOSTE.