GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru VARSATOR. DRAGOSTE.Ești foarte preocupat de viața de cuplu, de vreme ce acolo se adună luna aceasta cele mai multe planete. Depui multă energia în buna funcționare a vieții în doi și știi să-ți manifești cu mult aplomb sentimentele și dorințele. Dacă ceva nu mergea în relația de cuplu, acum ai toate șansele să treci în revistă eventualele puncte sensibile și să le repari, de parcă ți-ai aduce minte că e nevoie de mai multă iubire, de mai multă generozitate, de implicare necondițioantă și de mai multă pasiune.

Cât timp stai și aștepți doar de la celălalt, lucrurile ar putea să stea și ele pe loc, deci, dacă vrei ca totul să meargă strună între tine și cel drag, ia tu frâiele, asumă-ți tu misiunea de conducător al relației și îi vei da un sens mult mai alert și mai bun.

Poți lua acum unele din cele mai ciudate – dar necesare – decizii cu privire la viața în doi, dar nu este eclus ca înainte de a-ți decide viitorul, să arunci și o privire înapoi, spre trecut. Poate a rămas ceva nespus, nerezolvat, neterminat, neexplicat, și acum e vremea cea mai potrivită să te concentrezi asupra etapelor anterioare ale unor proiecte legate de tine, de viața ta sau de relația din care faci parte.

Clar că e nevoie de un dram de curaj ca să schimbi macazul, iar eclipsa de Lună de pe 27 iulie te-ar putea ajuta să iei taurul de coarne și să faci lumină în sufletul tău. Dacă sufletul tău se eliberează, și viața în doi scapă de o serie de piedici ce te tot trăgeau înapoi. Fă deci curățenie în viața ta, privind în urmă, nu doar în prezent!

HOROSCOP IULIE 2018 pentru VARSATOR. PROFESIE.