GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru VARSATOR. PROFESIE.Cu Marte în zodia ta toată luna – ba mai mult decât atât, mai e și retrograd acolo, ceea ce nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp – e vremea ta să privești la tine însuți cu alți ochi. Mai profund, mai matur, mai înzrăzneț, ca să descoperi ce nu-ți place, ce trebuie să elimini sau să repari, ce trebuie să schimbi la propria ta persoană. Să ieși un pic din zona de confort și să te iei la bani mărunți, ca să te reconfigurezi în profunzime.

Deciziile majore pe care le iei luna acesta te pot ajuta să devii mai bun și să te manifești cu o altă energie decât înainte. Ca după vorba aceea: cum îți așterni, așa vei dormi, ca atare alegerile tale de acum pot avea efecte pe termen lung și în carieră, și în relația ta cu ceilalți, și asupra ta, în general.

Trigonul de apă dintre Soare, Neptun și Jupiter te ajută de minune în plan profesional, ca să-ți demonstrezi valoarea, să faci un pas în față și să-ți prezinți experiența, backgroundul profesional, ce ai acumulat de-a lungul anilor, deci nu te teme să scoți de la naftalină cine știe ce vechi realizări, diplome, certificări sau succese de demult care pot spune multe despre tine acum. De fapt, viitorul își extrage seva din reușiete trecutului, de aceea e nevoie acum să vorbești despre tine cu emfază, fără modestie, mai ales dacă ai cu ce te lăuda!

Unii s-ar putea să te descopere acum într-o altă lumină și nu este exclus să apară și ofertele interesante: de colaborare, de promovare, de câștig, de investire în funcții mai importante. Visele de mărire ți se pot împlini!

HOROSCOP IULIE 2018 pentru VARSATOR. DRAGOSTE.