GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru TAUR. DRAGOSTE.Deschide-ți inima, pentru că iubirea bate la poarta ei și vrea să i se dea mai multă atenție. Chiar dacă prima decadă a lunii e mult mai caldă și mai intimă, în ceea ce privește iubirea, după ce Venus va intra în Fecioară, pe 10 iulie, amorul va deveni mult mai vizibil, mai palpabil, nu va mai fi doar un fior interior, o emoție sau o trăire intensă cu care să-ți îmbeți simțurile, ci motiv de a trece la fapte, pentru a-i demonstra celui drag ce simți pentru el. Chiar și cele mai mărunte servicii pe care le pui în slujba celui drag vorbesc despre sentimentele tale, de aceea faci tot ce-ți stă în putință pentru a aduce un pic de bucurie, de confort și de mai bine în viața persoanei iubite.

Marele trigon dintre zodiile de apă, de la începutul lunii, te ajută și pe tine foarte mult, pentru că ai un Jupiter bine susținut acolo în zona vieții în doi care primește și intimitate, și tandrețe, și romantism de la Soarele din Rac, bine exprimate în vorbe dulci și declarații de dragoste, și un Neptun în Pești care te ajută să faci planuri mărețe de viitor, să faci promisiuni entuziaste, să arăți celui drag ce speranțe imense ai pentru binele relației voastre de acum înainte. Faci planuri de viitor, i le spui și partenerului și acestea stau la baza încrederii și fericirii voastre, în cuplu.

Că uneori nu gândește și partenerul la fel, da, e adevărat, semn că sunteți doi la această căruță, deci trebuie să vă adaptați ritmul, sensul și visele unul la celălalt, să vă armonizați, să comunicați în permanență, ca să nu transformați relația voastră într-o luptă de orgolii sau o competiție de personalități în care fiecare o face pe șeful. Deși luna aceasta tu ai putea avea o oarecare tendință de a o face pe șeful în orice lucru în echipă – deci și în cuplu – va veni un moment în care îți vei da seama că succesul oricăror planuri în doi, în cuplu,  sau în mai mulți în carieră, depinde de capacitatea ta de a coopera, nu de a da ordine.

Eclipsa de Lună de pe 27 iulie exact acest lucru îți atrage atenția: că în orice plan al vieții nu ești doar tu cel care trasează direcția, ci mai sunt și alții care au contribuit și care au aceleași așteptări de la viață. Nu ești tu cel care decide, nici cel care preia totul pe umerii lui, ci puteți face lucrurile mult mai bine în doi!

HOROSCOP IULIE 2018 pentru TAUR. PROFESIE.