GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru TAUR. PROFESIE.Uranus în zodia ta de ceva vreme nu-ți dă pace, îți cere să schimbi ceva, să înveți ceva nou, să cauți un nou sens spre care să îți canalizezi energia. Cu siguranță vei folosi acest elan pentru o schimbare în plan profesional, pentru că ești ajutat de planete să descoperi ce e cel mai potrivit pentru tine.

Poate deja te bate gândul de ceva vreme să te înscrii la o facultate sau la un curs de specializare, la un master, zi-i cum vrei, dar porțile școlii se deschid acum pentru tine (la propriu sau la figurat), invitându-te la studiu, la upgradarea cunoștințelor tale.

Da, nu spune nimeni că nu știi multe, ba da, tu ai o viziune mult mai complexă decât multe alte zodii și un bagaj de resurse cu totul aparte, dar trebuie să recunoști că întotdeauna e loc de mai mult. Tu ești un soft de ultimă generație, dar știi că și acestea primesc upgradări continuu, nu-i așa? Cam așa arată și perspectivele lunii pentru tine, ai șansa de a-ți actualiza softul cu alte și alte resurse esențiale pentru profesionistul sau specialistul din tine, cu o și mai mare deschidere spre nou. Studiile aprofundate ți se potrivesc de minune, deci ce-ar fi să cauți cartea, cursul sau mentorul cel mai potrivit pentru viitoarele tale proiecte? Nu deții încă tot bagajul de cunoștințe necesar, deci apucă-te serios de studiu: vei afla lucruri incredibile!

Nu treburile de zi cu zi, la serviciu, contează acum, de ele oricum te ocupi automat, mecanic, fără să mai necesite prea multe eforturi, ci acum contează ceea ce pregătești în paralel, de parcă viața ta profesională merge pe două căi simultan: una de rutină, în care îți duci sarcinile cu brio la capăt, și alta care urcă treaptă cu treaptă spre un scop mult mai important pentru viitor.

HOROSCOP IULIE 2018 pentru TAUR. DRAGOSTE.