GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru SCORPION. DRAGOSTE.Ai toate motivele să te simți bine în pielea ta, pentru că marele trigon de apă dintre Soare, Jupiter și Neptun te vizează direct și îndreaptă spre tine multe trăiri intense. Sub o astfel de configurație astrală, nu ar fi deloc imposibil să te îndrăgostești lulea, așa cum nu ai mai făcut-o demult sau un vis de altădată, de la care aproape că nu mai aveai nicio speranță, să ți se împlinească pe nepusă masă, spre marea ta surpriză și fericire.

Poți trăi evenimente deosebite alături de persoana iubită, care ți-ar putea face declarații convingătoare, și-ar pitea exprima sentimentele într-o formă pasională și romantică, deopotrivă, ca atare poate fi o perioadă în care inima ta ar putea bate mai tare ca de obicei.

Măcar prima decadă a lunii, dacă nu toată luna, iubirea poate fi la cote maxime și te bucuri de darurile ei cu generozitate. Nu uita că, pe cât de important e să te răsfeți în tandrețurile partenerului, la fel e să și oferi înapoi, pentru că schimbul de emoții și declarații vă face pe amândoi fericiți.

Orice surpriză poate viza viața în doi și sufletul tău, deci lasă-te dus de val, fără să încerci să controlezi iubirea fie ce-o fi, indiferent unde te duce și cu ce surprize vine pentru tine. Primește-le cu inima deschisă, că nu se știe când vor mai veni la fel!

HOROSCOP IULIE 2018 pentru SCORPION. PROFESIE.