GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru SCORPION. PROFESIE.Uneori, ca să poți trece la ceva nou în plan profesional, ar mai fi nevoie și de o recapitulare, de o reamintire a tuturor informațiilor acumulate în ultima perioadă, deci poate fi acum momentul unor examene, a unor certificări, pentru a putea face apoi un pas mai sus. Oricum ești de ceva vreme în mijlocul unor procese intense pe plan profesional, cu scopul de a-ți reda încrederea de sine, să te facă să te vezi într-o lumină mai bună și să arăți și altora la ce ești tu cel mai bun, dar acum trebuie să ai curajul să vorbești despre tine cel din trecut, la pașii parcurși până acum, la etapele finalizate cu brio, la palmaresul tău anterior de reușite și succese. Ai cu ce te mândri și trebuie s-o faci într-o formă mai sonoră, fără să te gândești ce va spune lumea.

Tu ești în prim plan acum și trebuie să profiți din plin de faptul că reflectoarele sunt îndreptate spre tine.

Eclipsa de Lună de pe 27 iulie te poate ajuta să trasezi o direcție foarte curajoasă în cariera ta, bazându-te foarte mult și pe bagajul de experiențe deja acumulat, dar și pe dorințele tale cele mai mari care pot deveni realitate.

Dacă mai ai și șansa de a găsi colaboratorul, coordonatorul sau tovarășul cel mai potrivit pentru a porni marile tale proiecte, unul care să te impingă de la spate sau, și mai și, să te motiveze financiar să te apuci de treabă, atunci intri într-o zonă foarte spornică, în care multe încep să se lege frumos. Totuși, nu e imposibil ca surprizele să însemne și schimbarea locului de muncă!

HOROSCOP IULIE 2018 pentru SCORPION. DRAGOSTE.