GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru SAGETATOR. DRAGOSTE.Ceva nu merge tocmai bine în plan sentimental, de parcă nu reușești să-ți exprimi coerent sentimentele, partenerul te înțelege greșit sau chiar lipsește iubirea din comunicarea voastră. Ar fi bine să îți aduci aminte de emoții, de trăiri, de jocul seducției, ca să nu consumi bunătate de energie pe fleacuri cotidiene.

Ceva totuși se petrece și în plan relațional, parcă urmează să iei o mare decizie sau primești tot felul de ponturi de la viață cu privire la modul tău de a te implica în relație, la cum este partenerul tău, de fapt, la ce trebuie schimbat între voi pentru o relație mai reușită. Acum poți arăta foarte clar dacă ai învățat ceva de la lecțiile pe care ți le-a oferit viața.

Luptele de orgolii din cuplu pot genera, însă, situații destul de tensionate, încât nu e exclus ca unele relații, care au trecut în ultima vreme prin momente mai sensibile, să fie nevoite să traseze foarte clar direcția de mers de acum încolo, pentru unii find momentul unei eliberări de ceea ce nu-i lăsa să evolueze, iar alții își vor impune propriile dorințe în fața partenerului care a cam uitat de reciprocitate.

HOROSCOP IULIE 2018 pentru SAGETATOR. PROFESIE.