GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru SAGETATOR. PROFESIE.Nimeni nu te întrece la instinct, la intuiție, la senzații pe care nu le poți explica logic, dar le ai și trebuie să te folosești de ele. E ca și cum ai ști de undeva ce se petrece și poți să te folosești de acest feeling aparte pentru a lua decizii corecte și pentru a învăța și pe alții ce trebuie făcut. Te atrage un nou domeniu de studiu, ceva pe placul tău, ceva ce poate sta la baza unei viitoare schimbări de direcție în carieră, de parcă și aici ai presimți că ceva se întâmplă.

Intri în contact cu multă lume sau apelezi, după luni sau ani de pauză, la cunoștințe de demult, la informații acumulate cândva pe care nu ai avut ocazia să le scoți la lumină. Tu duci un bagaj nefolosit, în spate și care acum poate reveni serios în actualitate pentru a te ajuta să trasezi direcția de mers pentru marile tale planuri.

Cum Uranus în Taur îți tot dă ghes să schimbi ceva la serviciu – probabil dintr-o mai mare nevoie de bani – poți beneficia acum de acest imbold aparte de la Marte din Vărsător care parcă îți aduce aminte: hei, ai uitat că ai vrut să faci ceva odată și nu l-ai dus la îndeplinire? Nu cumva ai avut un vis odinioară și l-ai abandonat pe parcurs? Nu cumva ai scăpat din vedere un curs sau o carte din care ai putea extrage acum niște date importante?

Orice privire înapoi peste umăr poate fi generatoare de decizii bune pentru tine, deci nu te teme să te oprești din cursa ta actuală pentru a vedea ce ai lăsat în spate, neterminat, nerezolvat, neexplicat.

HOROSCOP IULIE 2018 pentru SAGETATOR. DRAGOSTE.