GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru RAC. DRAGOSTE.La serviciu, ai lăsat niște planuri neterminate cândva și acum ele cer de urgență să te ocupi de ele. Poate tocmai ai descoperit niște soluții, poate cineva ți-a oferit niște ponturi foarte bune care merită folosite imediat, totul e să treci la fapte și să recapitulezi cu optimism și chef de muncă pașii parcurși.

A face un pas înapoi nu e deloc rău – mai ales că tu, Rac fiind, știi să dai înapoi cu succes, nu-i așa? – pentru că numai așa ai ocazia de a descoperi ce ai scăpat din vedere și ce poți repara. Ba chiar o poți lua de la capăt din nou, de la zero, construind totul pe o temelie nouă mult mai solidă, deci nu te teme să strici tot ce ai țesut și să pornești din nou.

Poate ai șansa de a te înscrie la un curs, de a pune mâna pe o carte cu informații esențiale sau de a da un examen prin care să demonstrezi că ești dispus să faci un pas mai sus în carieră, dar înainte de a urca treapta, mai trebuie să înveți ceva sau măcar să arăți ce ai învățat și că deții toate resursele pentru a accede spre acel nivel. Fii deci pregătit să scoți la lumină tot ce ai acumulat în ultimii ani: la liceu, la facultate, la școala vieții…

Dacă mai ești și motivat financiar, cu atât mai mult crește curajul tău de a pune mâna pe carte și a a-ți upgrada nivelul de cunoștințe, pentru că întotdeauna e loc de mai mult, de mai nou și de mai bine. Nu te baza doar pe ceea ce știi deja, pentru că vremurile te împing de la spate. Nu-i așa că între timp au apărut informații noi în domeniul tău de activitate și nu le cunoști? Actualizează-ți și tu softul!

HOROSCOP IULIE 2018 pentru RAC. PROFESIE.