GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru RAC. PROFESIE.Deși Soarele e încă în zodia ta cea mai mare parte a lunii, parcă nu te simți tu chiar în apele tale luna aceasta, pentru că pornești luna sub influența opoziției pe care Saturn o face cu tine, din zodia diametral opusă. Dar chiar dacă Saturn nu are cea mai bună reputație, fiind mai degrabă un profesor pus pe note rele și pe predici superioare, tu poți beneficia de ajutorul său pentru a-ți domoli trăirile, pentru a ține sub control temerile, emoțiile sau cine mai știe ce alte senzații care nu-ți dau pace acum.

Ești direct implicat în marele trigon de apă dintre Soarele din zodia ta, Neptun în Pești și Jupiter în Scorpion, deci dacă e să fie cineva o antenă foarte fin ascuțită la tot ce se petrece în jur, tu ești acela. Sufletul tău rezonează la cei mai mici stimuli, și la fericire, și la nefericire, și la visare și la iluzie, și la bucurie și la tristețe, ca atare e greu de spus din ce tabără vei face tu parte. Dintre cei care iubesc intens, cu pasiune, cu speranțe imense de la partener? Sau de la cei care suferă în tăcere și se frământă neștiind ce se petrece în inima lor?

Ar fi păcat să lași emoțiile negative să te copleșească sub influența acestui trigon unicat! Nu ai mai avut parte poate niciodată de asemenea intensitate de emoții, ca atare ar trebui să te ajute să te implici în iubire cu pasiune, cu toată ființa ta, să te dăruiești, să te dedici, să te bucuri de furtuna de sentimente din inima ta, pentru că ai putea pune bazele unei relații de milioane! Mulți Raci au acum curajul de a visa mai mult de la o poveste de iubire. Totul e idilic, e intens, e senzual, e energic, deci ar trebui să fii printre zodiile îndrăgostite lulea luna aceasta, dar ce te faci cu Saturn din zodia opusă care tare te mai trage de mânecă, tare-ți mai pune bețe-n roate, deci să nu te mire că ești prins într-un război dintre suflet și rațiune, dintre creier și inimă, în care nu va ieși nimeni învingător, ci va trebui să găsești o cale de mijloc pentru a le asculta pe amândouă.

Spune ce e în inima ta, nu ține totul ferecat, pentru că inima ta palpită de iubire și vrea să arate ce simte! Nu e cea mai bună idee să taci și să aștepți ca celălalt să descopere singur ce simți, doar din teama de a nu fi greșit înțeles, de a nu face vreo destăinuire nelalocul ei.

Că e vorba de șansa unei noi idile, sau de o relație care se clădește acum sau de o veche și bine închegată relație, e nevoie de cât mai mult momente de intimitate în care să spui ce e în inima ta. Că acolo e fericire sau nefericire, că e speranță sau disperare, tot trebuie să le scoți la lumină, altfel cum ai vrea ca cel din fața ta să știe ce simți?

HOROSCOP IULIE 2018 pentru RAC. DRAGOSTE.