GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru PESTI. DRAGOSTE.Luna aceasta e apăsătoare pentru tine în plan sentimental, opoziția dintre Soarele din Rac și planetele din Capricorn generând un sentiment de apăsare, de însingurare, ca și cum nu ai primi de la cel drag chiar ceea ce aștepți de la el. Nu sunteți chiar pe aceeași lungime de undă și se simte o oarecare răceală.

Dragostea pentru tine, luna aceasta, ia două forme. În prima decadă pare mai degrabă o obligație, evident, una plăcută, pentru că îți vezi de sarcinile tale din cuplu cu mult simț de răspundere. Tu duci în spatele tot greul, adeseori fără a fi pe deplin satisfăcut de felul cum te apreciază partenerul sau familia, dar tu îți duci mai departe îndatoririle necondiționat. Iubești mult, și atunci de ce să nu te implici trup și suflet în ceea ce înseamnă dragostea și viața în doi?

Același simț de răspundere îl vei avea și după 10 iulie, după ce Venus va intra în Fecioară, doar că de data aceasta nu mai faci totul cu inima largă, necondiționat, ci mai începi să emiți și pretenții. Partenerul trebuie să se aștepte de la tine la critici, la reproșuri, la atenționări, chiar și legate de banalul cotidian, cum ar fi igiena casei, felul cum își îndeplinește și el sarcinile familiale. Nu trebuie să fii doar tu robul relației, iar celălalt doar să se bucure de serviciile și sacrificiile tale. Spune clar ce nu-ți convine, atrage-i atenția, poate nici nu-și dă seama că ceva nu e bine.

Cum nu ești în cea mai bună formă emoțională, năpădit de amintiri, regrete și cine mai știe ce emoții negative din trecut, cel drag ar trebui să se poarte cu mănuși cu tine, să-și dea seama că ești mai sensibil luna aceasta și să îți ofere ocrotirea și atenția de care ai mare nevoie.

HOROSCOP IULIE 2018 pentru PESTI. DRAGOSTE.