GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru LEU. DRAGOSTE.Se apropie acea perioadă din an în care tu te simți foarte bine în pielea ta, pentru că de la finalul lunii iulie începe zodia ta! Cum să nu o aștepți cu bucurie când știi că Leul iese din nou la rampă, strălucește, atrage atenția cu personalitatea sa solară?

Cu atât mai interesantă perioada cu cât va avea loc și o eclipsă de Lună care te vizează direct și care te determină să scoți la iveală ceea ce ai ținut în tine un an de zile, ceea ce nu ai spus, nu ai eliberat, nu ai scos la iveală! Mulți Lei pot avea acum curajul de a da la o parte un văl de peste viața lor, pentru a se redescoperi, pentru a-și recăpăta încrederea în ei sau în diverse planuri începute, pentru a se elibera de niște ghiulele pe care le duceau după ei de ceva vreme. unii de un an… alții poate de 18!

Iubirea e și ea în centrul atenției luna aceasta. Nu neapărat pentru că ai trăi evenimente ieșite din comun, ci mai degrabă pentru că se simte un mare zbucium în sufletul tău și nu știi cum să-l gestionezi mai bine.

Unii Lei se pot îndrăgosti acum, dar deocamdată totul e la nivel de visare, ca o iubire ascunsă, nedestăinuită, sau iubiri platonice, poate chiar iubiri imposibile, dar care îi fac să viseze frumos, să facă scenarii fanteziste pe seama sentimentelor care îi încearcă.

Deși Venus în zodia ta, în prima decadă a lunii, te îndeamnă să te bucuri din plin de iubire, într-un mod cât se poate de deschis, de aprins, de expansiv, trigonul dintre zodiile de apă îți spun să aștepți, să nu te aventurezi, să nu te aprinzi încă atât de tare, ci deocamdată să trăiești totul în interiorul tău, așteptând momentul potrivit pentru ca emoțiile tale să iasă la lumină. Ai unele temeri sau rezerve dacă e momentul să spui ce ai pe suflet, ca atare o vreme preferi doar să ții în tine și să trăiești totul acolo la cote maxime.

HOROSCOP IULIE 2018 pentru LEU. PROFESIE.