NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru LEU. PROFESIE.Când vine vorba de muncă, ești tot în centrul atenției, Uranus s-a mutat nu demult în zona carierei, pe harta ta, la care își aduc contribuția și planetele din Capricorn, deci dacă e să fie cineva cel mai provocat în plan profesional, tu ești acela!

Nu-ți vezi capul de treabă, ai planuri mari, vise înalte, dorințe de ascensiune profesională, de extindere a limitelor, de ieșire la rampă, dar problema e ritmul în care evoluează lucrurile. Deși ești pe drumul cel bun spre succes, e frustrant pentru tine că trebuie să ai răbdare, să astepți, să-ți clădești urcușul cărămidă după cărămidă, când tu ai dori rezultate mult mai rapide.

Nu prea poți evolua atât de repede pe cât ai dori, deci ia-o încet, ești încă la o școală a vieții de la care nu ai primit chiar toate informațiile necesare. Și luna aceasta mai primești o doză de experiență care te va sprijini în ascensiunea ta tot mai sus, pe parcursul anilor următori, deci tot ce poți face e să lucrezi ogorul lent, fără grabă, conștient că sămânța pe care o plantezi în acest ogor are nevoie de timp ca să se transforme în recoltă!

Apucă-te, deci, serios de treabă, mai reia acele capitole pe care le-ai uitat, adu-ți aminte de persoane care au promis cândva că te vor susține sau completa la nevoie, apelează la ele, fă un pas înapoi, la o etapă de început a vreunui proiect de odinioară, pentru că și retrogradarea lui Marte în Vărsător, și, la final de lună, și retrogradarea lui Mercur în zodia ta te ajută să mai treci o dată în revistă vechi decizii, vechi alegeri, vechi planuri pornite cândva, vechi colaborări sau parteneriate, ca să te bazezi pe ele pentru pașii următori.

Privește deci înapoi cu curaj pentru a vedea de ce resurse te mai poți folosi acum. Le ai în bagaj, totul e să le cauți și să le scoți din nou la lumină!

HOROSCOP IULIE 2018 pentru LEU. DRAGOSTE.