GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru GEMENI. DRAGOSTE.Se știe că ești genul care transpune în cuvinte tot ce simte, ca atare și dragostea pentru tine, luna aceasta, e tot motiv de conversație: vorbești mult, spui ce simți, îi faci celui drag declarații peste declarații, și o faci într-o formă frumoasă, pasională, cu șarm și cu talent deopotrivă, încât ar fi culmea să nu-l cucerești de-a binelea. Dacă vrei să ai succes în plan sentimental, folosește-te de atuurile tale în zona comunicării, pentru că nimeni nu te întrece, cel puțin în prima decadă a lunii, la cuvinte de amor!

Și Eminescu ar păli de invidie dacă te-ar auzi ce metafore romantice ies de pe buzele tale!

Cu cât ești mai deschis sufletește, cu cât îți expui sentimentele într-o formă mai curajoasă și mai romantică, deopotrivă, cu atât vei putea face mai ușor cuceririle la care te gândești, deci nu sta cuminte în banca ta, fii sigur pe calitățile tale de cuceritor, ai încredere în emoțiile tale și treci la fapte. E nevoie să și demonstrezi ce simți, nu doar să o faci prin cuvinte! Partenerul sau persoana iubită vrea de la tine și implicare, și asumarea anumitor sarcini prin care să-i arăți că ești dispus să clădești ceva serios și solid împreună, pentru că, dacă e genul care nu se îmbată cu apă rece, nu se va mulțumi doar cu declarațiile tale frumoase! Ca atare să nu te mire că partenerul te va pune la încercare, te scoate la tablă, îți pune la index cine știe ce cuvitne, gesturi sau fapte din ultima perioadă și îți cere explicații.

Nu ai de ce să te temi de acest mic examen la care te supune, pentru că tot ce ai făcut, a fost bine, dar acum trebuie să depășești faza de simplu declarator și să arăți că ești și constructorul planurilor pe care ai știut să le exprimi în cuvinte în ultima vreme. Cel drag va aprecia ceea ce FACI nu ceea ce doar declari, ca atare poți profita de intrarea lui Venus în Fecioară pentru a trece la fapte, a lua pe umerii tăi sarcini și responsabilități, banale, în fond, dar care îi arată celui drag că ești direct participant la viața voastră în doi, nu doar oratorul înflăcărat de la tribună care spune: vom face și vom drege! Chiar fă!

HOROSCOP IULIE 2018 pentru GEMENI. PROFESIE.