GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru GEMENI. PROFESIE.Tu ești una din zodiile care își vede serios de treabă, la serviciu, cu cel mai mare simț al răspunderii. Puternic determinat de niște planuri mărețe, puternic motivat de niște posibile venituri suplimentare, nu stai degeaba, ci tragi tare, conștient că succesul stă numai în mâinile tale. Vin spre tine multe resurse bune de care te poți folosi, ba chiar abia acum, după luni sau ani de muncă, începi să vezi cu ochii tăi și roadele eforturilor depuse.

Succesul e de partea ta, și acum înțelegi că toate hopurile prin care ai trecut, toate sacrificiile pe care le-ai făcut pentru carieră, toate lecțiile învățate pe parcurs au avut un rost pentru că iată, începi să întrevezi sau chiar să atingi deja nivelul la care ai visat cândva să ajungi.

Nu contează că Mercur, patronul tău zodiacal, alege la final de lună să retrogradeze, în timp ce Marte e și el retrograd: e semn că tu devii luna aceasta – și cea viitoare – student la școala vieții. Ce înveți va fi în beneficiul tău deci stai cu antenele ridicate, fin acordate la toate informațiile și învățămintele care vin spre tine sub diverse forme: și de la oameni experimentați, cu un cap deasupra și cu un pas înainte în domeniul spre care tinzi, și de la înțelepți maturi care îți împărtășesc din cunoștințele lor, și de la cărți, conferințe, seminarii sau cursuri prin care ți se transmit noi și noi informații, deci deschide portița minții pentru a mai primi o doză imensă de informație.

Nimeni nu zice că le primești pe tavă, studiul e greu, ți se cere efort, dar ești avid de cunoaștere și absorbi totul ca un burete, convins că mai faci un pas spre succesul viitor.

HOROSCOP IULIE 2018 pentru GEMENI. DRAGOSTE.