GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru FECIOARA. DRAGOSTE.Deși pornești luna cu un sentiment ciudat de singurătate, de răceală, de insatisfacție emoțională, după ce Venus va intra, pe 10, în zodia ta, te vei simți mult mai bine în pielea ta, vei avea mai mare încredere în calitățile tale de seducător și nu vei mai sta retras. Și așa aglomerația de planete din Capricorn nu prea te susține pentru a te bucura de o viață sentimentală călduroasă, dar ai totuși parte și de câțiva aliați.

Marele trigon dintre zodiile de apă de la începutul lunii te ajută să repari cu brio orice situație incertă din cuplu. Dacă plana nesiguranța, suspiciunea, frica, regretul sau orice altă emoție care nu face tocmai bine unor îndrăgostiți, ai acum ocazia de a restabili ordinea, de a face lumină, de a șterge cu buretele amintiri sau nostalgii negative de demult. E vremea să închizi un capitol care nu-și mai are rostul, să nu mai scormonești cu orice preț prin vechile senzații neplăcute, să ierți și să uiți, să ceri iertare și să fii iertat.

Adevărul e că există momente în care trebuie să te oprești din povestea ta de amor și să revii cu picioarele pe pământ, ca atare asta ai putea simți și tu luna aceasta, un fel de trezire din vis, un fel de privire într-o oglindă cât se poate de limpede care îți arată ce nu e bine, ce trebuie regândit în relația ta cu cel drag, cu ce trebuie să vină fiecare în poveste pentru ca totul să meargă iar pe teren solid.

Privește în interiorul tău, la sufletul tău, la nevoile lui cele mai profunde, dar ascultă și ce are de spus partenerul tău pentru că sunteți amândoi în această barcă. Și el are ceva de spus, și el are așteptările sale, și acum ați putea să le puneți față în față cu realism ca să restabiliți echilibrul. Ai învățat deja asta încă de luna trecută, dar acum a venit vremea să și treci la fapte!

HOROSCOP IULIE 2018 pentru FECIOARA. PROFESIE.