GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru FECIOARA. PROFESIE.Zona muncii intră în prim plan luna aceasta, chiar dacă ai avea nevoie și tu de concediu. Dar e Marte acolo, și mai e și retrograd pe deasupra, și cere enorm de la tine. A sosit momentul să regândești total niște proiecte în derulare sau abandonate cândva. Poate chiar să faci un ocol în trecut, la vechi etape ale acestora ori să le repari, pe ici, pe colo, ori să le iei de la capăt cu alt tonus și cu alte resurse.

Nu l-ai mai avut de foarte multă vreme pe Marte în retrogradare în zona serviciului, de aceea e momentul să mai reduci viteza și ritmul și să o iei încet, încet, să vezi ce ai scăpat din vedere. Dacă nu faci acum acest mic ocol spre trecut, nu poți merge mai sus la etapele următoare.

E vremea recapitulării, a remăsurării forțelor, a demonstrării experienței acumulate, să arăți ce știi, ce ai adunat până acum și că ai o strategie bine gândită pentru ce va urma. Nu vor fi ușoare acțiunile, deciziile sau provocările de sub influența retrogradării lui Marte, deci te poți aștepta și la adevărate hopuri sau afronturi în plan profesional, dar pesemne că nu mai poți continua în același mod ca înainte. A venit vremea unor schimbări de perspectivă!

La final de lună, mai dă și Mercur, guvernatorul tău, înapoi prin retrogradare, ca atare tu ești cel nevoit să se oprească un pic din elan, din iureșul profesional, din nebunia muncii de zi cu zi, și să regândească totul. Ai alte resurse acum la dispoziție, deci ce vrei să schimbi? Multe planuri, chiar îndrăznețe, pot porni acum în trombă și se vor clădi foarte bine, pas cu pas, dar totul e să ai curaj să spui odată: start!

HOROSCOP IULIE 2018 pentru FECIOARA. DRAGOSTE.