GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru CAPRICORN. DRAGOSTE.Marele trigon format între zodii de apă privesc viața ta de cuplu, unde ți se cere să deschizi o poartă de comunicare mult mai largă, mult mai clară, pentru că a tăcea și a ține în tine, nu e deloc un beneficiu pentru iubire.

Învață să-ți exprimi sentimentele, bune, rele, cum or fi, dar ele trebuie scoase la iveală, nu le mai ține în tine. Se știe că ești o fire mai închisă, mai tăcută, mai introvertită, dar a ascunde ce simți mereu în spatele unei platoșe de fier, nu e chiar ceea ce se cere pentru o iubire de succes.

Ai curajul să-ți expui mai clar iubirea, să o faci mai vizibilă – Uranus în Taur te va ajuta să fii mai convingător – dar uneori iubirea are nevoie și de forme ceva mai palpabile, nu doar de emoții sau cuvinte. De exemplu de cadouri, de servicii aduse celui drag, de fapte concrete care să-i demonstreze acestuia cât de pregătit ești să clădești ceva de viitor alături de el.

Chiar dacă ai momente când taci și ții în tine cele mai intense trăiri, eclipsa de Lună de pr 27 iulie ți-ar putea fi un bun aliat să deschizi inima. Ori să te eliberezi de vreo vină sau de vreun adevăr multă vreme ținute sun control în interiorul tău, ori să faci o declarație de zile mari care să-i inspire partenerului că ești acolo necondiționat, că sunteți un cuplu adevărat, că nimeni și nimic nu vă poate opri să aveți o relație de succes.

Faptele decid viitorul, deci fă ceva clar prin care să-i arăți persoanei iubite care îți sunt inteniile pe termen lung.

HOROSCOP IULIE 2018 pentru CAPRICORN. PROFESIE.