GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru CAPRICORN. PROFESIE.Deși mai degrabă iubirea și viața de cuplu sunt acum în centrul atenției – viața profesională fiind cumva pe un teren secund – nu înseamnă că nu te preocupă subiectul. Ba da, pentru că cele 3 elemente aflate acum în zodia ta – ce-i drept, nu de azi, de ieri, ci de multă vreme – tot mai cer de la tine câte ceva.

Opoziția pe care Soarele o face cu Saturn chiar din primele zile ale lunii te marchează, te obligă să privești în tine însuți cu maturitate, să arunci o privire la tine cel de ieri, de acum 1 an, de acum 10, de parcă ai uitat ceva în tot acest timp. Trecutul revine în atenție ca o oglindă foarte realistă, cu mare impact emoțional și-ți amintește dacă ai uitat cine știe ce sarcină să îndeplinești, cine știe ce vis să materializezi, cine știe ce promisiune să respecți. Trecutul revine în actualitate cu niște adevăruri foarte sincere din care tu trebuie să extragi niște învățăminte.

Accepți, repari, echlibrezi balanța, înveți și apoi treci la etapa următoare cu încă o temă dusă cu succes la capăt. Readu în atenție și în lumină valori și principii în care crezi, calități cu care ești înzestrat, trăsături de caracter pe care le-ai trecut cumva pe linie moartă și folosește-le acum. Și dacă mai trebuie să înveți ceva practic, pe pielea ta, niciopdată nu e prea târziu să înveți!

HOROSCOP IULIE 2018 pentru CAPRICORN. DRAGOSTE.