GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * HOROSCOP 2019 * Atmosfera generalaHoroscop 2019

Zodia Capricornului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Atmosfera generala


Deși prima parte a anului nu aduce mai nimic nou în zodia ta, abia ultimele zile din 2019 accentuează mai mult acțiunea din viața ta pentru că acolo, în Capricorn, se vor aduna 3 planete mari, importante, pentru că, în decembrie 2019, va intra și Jupiter în Capricorn, unde va rămâne apoi aproape tot anul 2020. Avanpremiera e la final de 2019, deci, cu 3 planete atât de importante în zodia ta, e clar că viața Capricornilor capătă… greutate!

Alături de Rac, ești una din zodiile vizate de evenimente de destin dintre cele mai profunde, pentru că, cele două planete cu conotații karmice – Saturn și Pluto aflate de ceva vreme în ograda ta – se vor apropia mult anul acesta (ca în 2020 să se și suprapună într-o conjuncție unicat!), dar pe lângă faptul că sunt umăr la umăr pe cerul tău, mai sunt implicate și într-o conjuncție unicat cu Nodul Sud. Karma dă buzna peste tine și te scoate la tablă, să arăți ce ai învățat, cât de bine ți-ai făcut temele, ce restanțe ai, deci pregătește-te pentru un an de lecții de destin dintre cele mai profunde.

Acum nu trebuie să te sperie acest eveniment astral unic în viață! Toți trecem, la un moment dat, printr-o mai mică sau mai mare criză existențială în care punem în balanță de unde venim și încotro ne îndreptăm. Poate revin în minte amintiri pe care nici tu nu știi de unde le ai, dar e posibil să vină din alte existențe. Acum ies la iveală pentru a te ajuta să mai repari ceva, să mai ștergi niște datorii karmice, să mai scapi de câteva ghiulele de picior, pe care le duci din alte existențe. Desigur, pentru asta trebuie să fii adeptul ideii că ai mai trăit cândva pe acest pământ. Dacă nu, poți să treci peste acest paragraf ca și cum n-ar fi existat…

Vei învăța pe pielea ta greutatea a două cuvinte cheie: timp și destin. Merg mână-n mână, unul fără altul nu se poate, deci acum vei înțelege cu alți ochi cât de serioasă e viața! Primești lecții peste lecții, care cer de la tine maturitate, profunzime, răbdare, seriozitate și, la o adică, și capacitatea de a face acele schimbări obligatorii pentru ca drumul tău să fie drept și bun în această existență. Cei care se abat, s-ar putea să retrăiască iar și iar, ca într-o buclă, aceleași evenimente de viață până ce, poate-poate, într-o zi vor înțelege cine sunt și ce au de făcut în această viață.

Posibil să revină în viața ta oameni cu care ai relații karmice profunde, apar pentru a-ți preda diverse lecții de viață: lecția răbdării, a toleranței, a iubirii, a implicării, a asumării, a angajamentelor ș.a.m.d.

Cum tu ai învățat, în ultimii ani, foarte multe care te-au transformat într-un om mai înțelept și mai matur din toate punctele de vedere, indiferent de vârsta pe care o ai acum, această configurație astrală nu te sperie, ci dimpotrivă, te liniștește, pentru că erai conștient că, odată și-odată, va veni și ziua examenului cel mai serios de destin în care trebuie să prezinți tot ce ai învățat. Pregătește-te: vine examenul tău de maturitate! Va continua probabil și în 2020, dar pesemne că e un proces în mai multe etape, iar una dintre ele are loc acum undeva în intervalul martie-august 2019. Foarte posibil ca unele din aceste lecții să aibă legătură și cu viața de cuplu.