NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ASTRO-Calendarul nuntilor by Acvaria

Cand e bine sa te casatoresti?
Intentionati să vă căsătoriti curând? Felicitări!
…însă nu toate lunile sunt recomandabile pentru a spune „DA”

Alegeți-vă cu grija ZIUA NUNȚII

Momentul casatoriei este considerat ziua, ora si minutul in care spuneti „da” la starea civila.


Astrologic vorbind, ZIUA CASATORIEI nu este considerata ziua in care faceti cununia religioasa, nici ziua cand faceti petrecerea de nunta – pentru acestea puteti alege si perioade in care astrele nu sunt favorabile, dar NU si cele cu interdictii religioas –  ci este ziua in care relatia este oficializata prin consimtamant, mai precis momentul cand ambii parteneri au spus DA la ofiterul starii civile.

Pentru acest moment al oficializarii casatoriei e bine sa urmariti, asadar, ca atmosfera astrala sa fie prielnica. Nu va impacientati daca ati ales o zi cu influente astrale nu tocmai bune. Practic, nici o zi din calendar nu este perfecta pentru ceva, deoarece in fiecare zi suntem „bombardati” si de aspecte pozitive, si de aspecte negative, si cu toate acestea mergem mai departe cu capul sus.

Daca destinul alege pentru voi o anumita zi de uniune, tot asa cum alege pentru noi o anumită zi de nastere (nici o mamă nu poate alege data perfectă de nastere a copilului său), inseamna ca ceea este data voastra, dictată de sus, indiferent de cat de mult ne zâmbesc astrele în acea zi. Data căsătoriei va apartine, va reprezinta, asa cum e – aleasa, nimerita sau dictata – deci bucurati-va de ea si luptati sa aveti casnicia perfecta cu sau fara data perfecta in calendar!


Superstitia spune ca nu este bine sa faceti casatoria in luna MAI sau in ZIUA DE NASTERE a vreunuia dintre miri.
Se spune ca nuntile facute in luna mai nu dureaza (desi exemple contrare sigur ati vazut destule in jurul dv.).
Vezi alte superstiii legate de NUNTA

Casă de piatră!


ASTRO-CALENDARUL NUNTILOR este un proiect unicat lansat de astrolog Acvaria cu multi ani in urma si are la baza o analiza a tuturor zilelor din an, urmarind cateva aspecte esentiale pe care unele planete le fac intre ele. Veti gasi in calendarul fiecarei zile recomandari sub forma unui procent de DA sau de NU.

SFAT: e bine sa alegeti pentru cununia civila zile cu un procent cat mai mare de DA si sa evitati zilele cu procente de NU.

Selectati din calendarul nuntilor anul si luna in care ati programat casatoria si analizati daca ati ales o zi fasta din punct de vedere astrologic: