GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ai nunta in 2021?

Calendarul nuntilor ACVARIA
Te căsătorești în 2021?

Alege cea mai bună zi pentru căsătoria civilă

Recomandarile astrologice ce urmeaza vă sunt oferite de un astrolog, dar nu sunt… literă de lege!


Astrologic vorbind, ZIUA CASATORIEI nu este considerata ziua in care faceti cununia religioasa, nici ziua cand faceti petrecerea de nunta – pentru acestea puteti alege si perioade in care astrele nu sunt favorabile, dar NU si cele cu interdictii religioase –  ci este ziua in care relatia este oficializata prin consimtamant, mai precis momentul cand ambii parteneri au spus DA la ofiterul starii civile.

SFAT: Veti gasi in calendarul fiecarei zile din lunile care va intereseaza niste recomandari sub forma unui procent de DA sau de NU. Pentru cununia civila, este bine sa alegeti zile cu un procent cat mai mare de DA si sa evitati zilele cu procente de NU.

Pentru momentul oficializarii casatoriei e bine sa urmariti ca atmosfera astrala sa fie prielnica. Nu va impacientati daca ati ales o zi cu influente astrale nu tocmai bune. Practic, nici o zi din calendar nu este perfecta pentru ceva, deoarece in fiecare zi suntem „bombardati” si de aspecte pozitive, si de aspecte negative, si cu toate acestea mergem mai departe cu capul sus.

Daca destinul alege pentru voi o anumita zi de uniune, tot asa cum alege pentru noi o anumită zi de nastere (nici o mamă nu poate alege data perfectă de nastere a copilului său), inseamna ca aceea este data voastra, dictată de sus, indiferent de cat de mult ne zâmbesc astrele în acea zi.

Data căsătoriei va apartine, va reprezinta, asa cum e – aleasa, nimerita sau dictata – deci bucurati-va de ea si luptati sa aveti casnicia perfecta cu sau fara data perfecta in calendar!