GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

De ce te-ai nascut in zodia VARSATORULUI? Zodiac karmic.

Un fel de… ZODIAC KARMIC

Te-ai intrebat vreodata…

De ce ti-a fost dat sa te nasti in zodia Varsatorului?

Tu ai ales asta, tu, spiritul tau reintrupat in aceasta existenta, pentru ca numai VARSATOR fiind, ai fi putut invata lectiile zodiei.


Acest articol porneste de la premiza ca ai mai trait si alte vieti inaintea celei actuale. Daca nu crezi in acest concept, nu iti recomandam acest articol. [www.acvaria.com]


Nasterea sub semnul VARSATORULUI arata ca ai trait in perioade istorice in care valorile de egalitate, libertate si independenta erau avansate sau in care ai luptat, poate si tu, acerb pentru obtinerea acestor drepturi. Poate faci parte dintre cei care au luptat pentru independenta, pentru abolirea sclavagismului, in timpul revolutiilor industriale sau in vremea Renasterii, deci ai fost si tu un militant pentru respectarea libertatii oamenilor si manifestarea libera a spiritului si gandirii.

Aveai o viziune universala, larga, libera, erai cu un pas inaintea semenilor tai prin principiile dupa care ti-ai ghidat viata, poate facand parte dintre cei care nu au fost intelesi de oameni, la vremea respectiva. In reincarnarile trecute ai fost deosebit de ceilalti, afirmandu-te prin mentalitatea ta foarte liberala, poate de aceea ai fost un om greu de acceptat si inteles de marea majoritate.

Ai cautat sa-ti extinda cat mai mult orizonturile, nu te-ai oprit la o viata ingusta si limitata in care sa-ti asigure doar confortul personal, ci ai cautat sa devii un exemplu pentru ceilalti, uitand de orice egoism personal. Totusi i-ai neglijat pe cei apropiati, de aceea in aceasta viata trebuie sa asiguri afectiunea si ocrotirea in primul rand celor care tin la tine, sa daruiesti iubire in cote maxime, si abia apoi sa-ti indrepti prea plinul catre lumea larga. Candva, ai trait mai mult pentru grupul din care faceai parte, societatea, cercul, mediul bine definit al lumii tale fiind practic centrul existentei trecute. Si acum sunt importanti, dar te vei dedica lor altfel, daruind altruist ceea ce ii poate ajuta.

Candva, ai trait existente in care s-a luptat din greu pentru idealuri supreme, pentru drepturi greu de acceptat in acele vremuri, si tu ai facut parte din avangarda acelor timouri, ai luptat dincolo de fiinta sa, dincolo de nevoile sale, eventual pentru o colectivitate intreaga de oameni. Fiind atat de liber, nu te-ai dedicat prea mult celor apropiati, nici macar propriei tale persoane, pentru ca pentru tine era mai importanta lumea in care traiai si binele colectivitatii.

ACUM, in aceasta viata, iti este dat din nou sa fii un eliberator, un revolutionar, sa fii cu un pas inaintea altora, pentru a le arata si lor incotro sa mearga, pentru a-i invata si indemna – prin exemplu personal – sa se manifeste liber, sa lupte pentru ce li se cuvine de drept, sa isi extinda orizonturile.  Ai si acum o atractie speciala spre lumea larga – fiind greu de tinut intr-un loc – si te atrage tot ce e nou si modern. Visezi la lumi fara granite, fara limite, fara interdictii, cu drepturi depline, crezand realmente in fericirea sufletului.

SFAT: Extinde-ti orizonturile prin cunoastere si calatorii, lupta pentru eliberare, arata altora cum sa fie liberi, ajuta-i sa capete ce li se cuvine, daruieste altruist, la modul umainitar, fii un bun prieten dar nu uita de tine sid e cei dragi!