GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

De ce te-ai nascut in zodia SAGETATORULUI. Zodiac karmic.

Un fel de… ZODIAC KARMIC

Te-ai intrebat vreodata…

De ce ti-a fost dat sa te nasti in zodia Sagetatorului?

Tu ai ales asta, tu, spiritul tau reintrupat in aceasta existenta, pentru ca numai SAGETATOR fiind, ai fi putut invata lectiile zodiei.


Acest articol porneste de la premiza ca ai mai trait si alte vieti inaintea celei actuale. Daca nu crezi in acest concept, nu iti recomandam acest articol. [www.acvaria.com]


Nasterea sub semnul SAGETATORULUI F nu este deloc intamplatoare, trasaturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit in viata anterioara si carora acum trebuie sa le acorzi cea mai mare atentie.

In viata anterioara, nu a putut sa-si ia viata in serios, s-a cam jucat cu viata sa, ca un fluturas de neoprit, si nu a reusit sa castige credibilitatea lumii. Acum, exact aceasta este trasatura dominanta la care trebuie sa acorde atentie: sinceritatea, credibilitatea, loialitatea, depunand eforturi pentru a demonstra de fiecare daca ca este un om de incredere, pe care oricine se poate baza.

Nu a reusit sa-si extinda orizonturile cunoasterii, fie in plan intelectual – studii, cultura, educatie – fie in plan geografic – calatorii, deplasari. S-a incarnat cu o karma a cunoasterii, a extinderii spiritului pana la niveluri cat mai inalte – stiinta, filosofie, cultura, studii inalte, spiritualitate – pe care in viata anterioara le-a tratat cu indiferenta, multumindu-se cu o „spoiala” de cunoastere din toate domeniile. E posibil ca atunci sa fi apelat la minciuna, dualitate, superficialitate, ignoranta, pe cand acum i se cere imperios sa devina un exemplu de elevare spirituala, luand-o pe calea cunoasterii avansate intr-un domeniu care il atrage si pe care sa-l transforme intr-un ideal de viata. Nu trebuie insa sa treaca superficial prin studiu, ci sa incerce sa duca pana la varf acel domeniu teoretic.

Pe de alta parte, trebuie sa se bucure, in aceasta viata, de o mare libertate de miscare, de cunoastere, de exprimare, deci sa invete sa-si expuna sincer punctele de vedere, fara a le imbraca in vorbe mari, care sa faca placere auditoriului. Trebuie sa invete sa spuna adevarul si sa aiba curajul propriilor principii. O cale spirituala i s-ar potrivi de minune, fie ca e religie, cultura sau o forma de filosofie abstracta. S-a nascut intr-o zodie complexa pentru a deveni un om complex, depasind pragul superficialitatii de care a dat dovada in viata anterioara.

Trebuie sa aiba o viata activa, in perpetua schimbare, in care sa invete sa-si foloseasca din plin marile talente cu care a fost inzestrat si sa-si puna permanent imensa creativitate la treaba. A trai o viata stearsa si pasiva, nascut fiind sub zodia Sagetatorului, nu ar face decat sa-si rateze misiunea. Virtutile deosebite ale Sagetatorului ii sunt acum imperative de viata

SFAT: Lupta pentru reputatia ta, tine la onoarea ta, lupta sa-ti capeti locul in societate prin eforturi proprii. Fii un lider, un exemplu, un erou pentru altii, arata-le calea, fii responsabil pentru tine si altii, construieste-ti viata organizat, cu rabdare, si apoi fa tot ce poti ca sa-ti mentii pozitia obtinuta. Nu te lasa, nu cobori stacheta, nu te multumi cu o viata banala, sub conducerea altora, trage tare, constient ca viata e o continua – si lunga – calatorie catre un nivel superior de evolutie.