GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

De ce te-ai nascut in zodia PESTILOR? Zodiac karmic.

Un fel de… ZODIAC KARMIC

Te-ai intrebat vreodata…

De ce ti-a fost dat sa te nasti in zodia Pestilor?

Tu ai ales asta, tu, spiritul tau reintrupat in aceasta existenta, pentru ca numai PESTE fiind, ai fi putut invata lectiile zodiei.


Acest articol porneste de la premiza ca ai mai trait si alte vieti inaintea celei actuale. Daca nu crezi in acest concept, nu iti recomandam acest articol. [www.acvaria.com]


Nasterea sub semnul PESTILOR indica o karma de suferinta, ca urmare a unor incarnari grele in care tu, cel care ai fost candva, in alte vieti,  nu ai putut sa lupti cu greutatile, preferand mai degraba sa fugi de ele, sa scapi de ele… Te-ai ascuns intr-o lume a iluziei in care iti impuneai sa faci abstractie de problemele grave cu care te confruntai, alunecand pe o panta a melancoliei pasive.

Ai lasat unele vieti anterioare sa cam treaca fara rost, fara resonsabilizare, fara implicare, visand la sperante desarte si asteptand de la altii sprijin. Pasivitatea si auto-compatimirea au fost cei mai mari dusmani care ti-au inabusit personalitatea, incat ai devenit, încetul cu încetul, un om absent din iuresul vietii.

ACUM, in aceasta viata, trebuie sa te debarasezi de aceasta tendinta spre fuga, inactivitate si eschiva si sa ai curajul sa infrunti greutatile si sa le rezolve de unul singur, fara a mai astepta ajutor de la altii. Nici viata actuala nu va fi usoara, iar eventualele tendinte spre pasivitate si fuga iti vor fi sanctionate, luandu-ti-se sansa sau dreptul de a simti viata la intensitate maxima. Pasivitatea vietilor anterioare va reveni, cumva, si in aceasta viata cu diverse repercusiuni: imobilitate fizica, boala karmica, suferinta, compromis, sacrificiu, izolare, singuratate, tradare, fuga de lume, resimtind ceva din ceea ce nu ai stiut sa pretuiesti in vietile anterioare: sansa de a decide singur, de a te misca in voie, de a actiona la momentul oportun.

Trebuie sa-ti dezvolti increderea in tine, sa gandesti întotdeauna pozitiv, sa nu te mai lasi furat de iluzii si melancolie. Trebuie sa pornesti pe un drum spiritual prin care ai putea cunoaste adeseori  sacrificiul (daruirea) pentru altii, dar trebuie s-o faci intr-un mod elevat, superior, nu la modul smereniei absolute.

SFAT: Nu fugi de viata, de lume, de tine, ci ia-ti inima in dinti pentru a-ti transforma visele in realitate. Nu visa pasiv, iluzoriu, in camera ta, ci viseaza activ, in iuresul vietii! Asuma-ti visele, si pune-le in slujba oamenilor!