GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

”Am visat ca zbor.” Ce spune visul despre tine?

Zborul este un vis frecvent care colinda somnul, fiind, dupa visele acvatice, pe un loc fruntas în lista de simboluri onirice. Totusi, aparitia simbolului trebuie analizata în relatie cu legatura pe care o ai cu ideea de zbor. Daca esti o persoana care viseaza de o viata sa simta experienta ridicarii de la sol, e normal ca simbolul sa fie un semn al depasirii limitelor, de a-ti duce mai departe capacitatile de care dispui, de a deveni mai liber, de a visa pâna departe, mai puternic, mai ambitios. Poate fi telul spre care tinzi, forta de a ajunge la vârful propus.

Cum zborul a fost unul din visele marete ale omenirii, si în visele tale zborul este tot un tel de viata, un ideal de credinta. Zborul este cutezanta gândului, nevoia de libertate, de recapatare a independentei, dorinta de a-ti depasi limitele, curajul si îndrazneala de a visa mai departe, de a trece dincolo de reguli si limite. Zborul este încrederea absoluta în puterile proprii, dorinta de a te manifesta eliberat de conventii si constrângeri, este modalitatea de a te detasa de dimensiunea materiala a vietii tale. Zborul în vis apare în perioadele în carte simti nevoia sa spui ceva – dar nu ai curaj – sa îti exprimi o idee – dar nu esti lasat, sa ajungi undeva – dar nu poti. Prin zbor, ai practic voie sa faci ce vrei, ai control asupra vietii tale, ai puteri depline. Cu siguranta viseaza ca zboara oamenii inventivi, încrezatori în ideile lor, oamenii cu fantezie, inspiratie si creativitate, oamenii care cuteaza departe, cu teluri mari, în perioadele în care viitorul devine un scop de atins. O persoana blocata în rigorile societatii va visa ca zboara numai ca o evadare din strânsoarea în care este tinut. Zborul este deci semn de ideal sau dorinta de eliberare, dar, desigur, toate acestea pornesc de la ideea ca zborul nu este una din temerile tale cele mai mari.

Daca esti o persoana cu frica de zbor, e normal ca nu vei avea parte de aceeasi interpretare a acestui simbol. Depinde de senzatia pe care o resimti în vis, pentru ca pot exista vise cu zbor în care persista teama de cadere, frica de prabusire, greutatea de desprindere de la pamânt. În functie de sensurile ce apar în vis – cadere, urcus, planare, ridicare usoara, greutate – poti sa descoperi pe ce nivel te afli în lupta ta de a trece peste obstacole si de a depasi problemele. Poti sa-ti dai seama câta forta ai de a razbi problemele, în functie de modul cum se desfasoara zborul din vis.

Un zbor lin si ascendent arata ca esti pe calea cea buna spre a-ti vedea telurile atinse, ca nimic nu te poate opri, ca ai încredere în tine si în ideile tale, ca ai toate conditiile de a-ti atinge scopurile, ca poti depasi orice obstacol cu pricepere.

Un zbor anevoios, cu pericole, caderi, piedici – atrage atentia asupra unui drum lung si dificil pâna vei ajunge la telurile tale, vei fi întors din drum, îti vei schimba ideile, veti renunta la lupta, vei trece prin probe de încercare pâna vei ajunge unde vrei.

Caderea, riscul de prabusire sau senzatia de revenire brusca la sol sunt un avertisment ca nu ai drumul liber pentru a-ti atinge marile teluri, ca ceva te tine pe loc, fie impus de altii, fie chiar de propriile tale frustrari sau limite. Trebuie sa analizezi ce anume îti opreste înaltarea, pentru a alunga piedica din calea planurilor tale.

Teama de zbor descrie de fapt frica de a te elibera de limitele carora te supui, conservatorism si rigiditate exagerate, frica de a accepta si altceva decât ceea ce-ti inspira securitate. Teama de zbor sau de cadere apare mai ales atunci când nu ai forta de a-ti depasi propriile limite.