GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Visele premonitorii apar rar, dar au impact maxim!

VISE PREMONITORIIExistă vise premonitorii?

Da, rar, dar oricine âși vise care anunta evenimente importante inainte de a se intampla. Este vorba de visele premonitorii. Numai ca acest tip de vis este extrem de rar si nu poti fi sigur, atunci cand ti se ofera, ca anunta intr-adevar un eveniment in avanpremiera sau e doar un produs al subconstientului tau.

Iata un exemplu de vis premonitoriu care s-a confirmat foarte repede.

VISUL PREMONITOR AL ACVARIEI cu privire la evenimente din America de pe 11 septembrie 2001


In noaptea dinspre 10 spre 11 septembrie 2001, am avut urmatorul vis:

„Ma aflam intr-o tara europeana. Vedeam ca e Parisul dar gandeam ca sunt in Germania totusi, oricum eram in afara unui mare oras, pentru ca in zare vedeam conturata silueta orasului, dar dintre toate cladirile inalte iesea in evidenta Turnul Eiffel. Ma intrebam cum de turnul se vedea in intregime, cand eu eram undeva departe, in afara orasului, si cel mult ar fi trebuit sa se vada doar varful. Eu ma aflam intr-un autocar care se indeparta de Paris, trecea prin afara orasului. Masina mergea pe o autostrada, dar vedeam mereu in zare marele oras, care arata ca o insula indepartata. Autostrada nu era foarte larga. De peste tot din asfaltul strazii ieseau maini umane – nu din carne si oase, mai mult ca niste maini de statui, negre – in diferite pozitii, cat mai contorsionate, degetele parca vroiau sa apuce ceva. Imaginea era oribila. Printre toate aceste maini am zarit la un moment dat si mana care tine torta Statuii Libertatii din New York, doar atat, mana cu torta. Atunci cineva in vis mi-a spus ca aceasta strada a fost ridicata in semn de protest si ura impotriva… americanilor.”

INTERPRETAREA VISULUI:

 • Contextul este al unor mari orase, pentru ca apar in vis detalii cu privire la Paris si New York, deci o capitala si un alt oras puternic.
 • – Turnul Eiffel vazut undeva din zare poate duce cu gandul la orase cu cladiri simbol, printre cele mai inalte din lume. Poate desemna de asemenea o super-structura, precum turnul Eiffel, o constructie ce pare la prima vedere indestructibila precum turnurile de la World Trade Center sau Pentagonul.
 • In vis apare sentimentul ca ma aflu in alta tara, vedeam Parisul dar gandeam ca sunt undeva in Germania, deci doua tari puternice, aliate ale Statelor Unite, dar se stie ca francezii – cel putin – au o anume revolta impotriva Americii pentru incercarea lor de globalizare. Acestea pot arata ca evenimentul trebuie plasat intr-o astfel de tara puternica sau intr-un spatiu in care sunt stranse mari puteri mondiale, deci SUA. Poate fi si World Trade Center – centru de afaceri mondial – dar si Pentagonul – centru militar. Pentru ca ma simteam in Germania, as putea extrapola sentimentul catre unul legat si de putere economica, dar si de putere militara.
 • Ma aflam pe o autostrada, deci o sosea importanta, de legatura intre orase mari, deci o tara civilizata, evoluata. Ma indepartam de Paris, si eram simplu privitor al celor vazute, ceea ce inseamna ca acest vis nu avea un impact direct asupra mea ca persoana, eu fiind simplu martor, dar un martor ingrozit.
 • Orasul se vede in zare, ca o insula, doar silueta conturata a orasului, asa cum aratau ulterior imaginile transmise la televizor, cu insula Manhattan si silueta orasului New York. • Mainile oribile iesite din asfalt pot duce cu gandul la mai multe simboluri posibile. Asfaltul este un simbol al orasului, al constructiilor si civilizatiei. Mainile contorsionate creau o imagine terifianta, de cosmar. Doar atat se vedea din asfalt: mainile, si aratau de parca incercau sa iasa sau sa se apuce de ceva, desi erau nemiscate. Poate fi vorba de victime prinse sub pamant, de supravietuitori care incearca sa se salveze, de cererea unui ajutor intr-o situatie de cosmar.
 • Mainile mai pot fi simbol al unor fapte. Se vad numai mainile, deci numai faptele, dar nu se stie cui apartin mainile. Imaginea atat de sinistra poate duce cu gandul la o catastrofa, deci urmarile unor maini criminale – fapte umane – care au lasat in urma doar o imagine cumplita, fara sa se stie motivele sau autorii.
 • Faptul ca printre acele maini iesind din asflat am vazut si mana Statuii Libertatii, poate fi si un simbol al ingenuncherii libertatii, statuia, ca si celelalte victime, fiind ingropate in asfalt. Statuia – un simbol ca si turnurile gemene din New York – este acoperita de asfalt, tot asa cum intreg Manhattanul a fost acoperit de praf. Deci poate fi extrapolat ca un act impotriva democratiei sau impotriva unor simboluri majore ale puterii americane. Cu atat mai mult, Statuia Libertatii plaseaza catastrofa in New York. Pe de alta parte, se stie ca atacurile au vizat simboluri americane: au fost folosite numai avioane amiericane, au fost atacate cladiri celebre, simboluri pentru America, deci Statuia Libertatii din vis indica exact un simbol de necontestat al Americii, din intamplare in imediata apropiere a catastrofei anuntate de acest vis.
 • Statuia Libertatii – mai bine zis structura metalica – a fost proiectata de Gustave Eiffel, acelasi autor al turnului din Paris, cel care apare in visul meu. Pe de alta parte si in Paris exista o varianta a Statuii Libertatii din New York, deci cercul se restrange puternic catre New York in cele din urma.
 •  In vis nu era nimeni imprejur, nici pe autostrada si nici in zare, catre Paris nu se vedea urma de oameni, deci poate duce si cu gandul la o zona evacuata.
 • In vis mi se spunea – mai mult mi se sugera in subconstient – ca autostrada a fost ridicata ca semn al urii si protestului fata de americani. Acum totul se leaga. Mainile criminale au lasat in urma o imagine sinistra doar ca sa se razbune pe America, deci un act criminal impotriva Americii. Ca atare a doua zi dupa acest vis, am urmarit la televizor – simplu martor ca si in vis – groaznicele vesti din America.