GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

DICTIONAR DE VISE. Simboluri cu I


DICTIONAR DE VISE
by Acvaria

IAD

pericol, risc, situatie defavorabila, teama de a gresi, sentiment de culpabilitate, autoînvinovatire, caracter nedemn, tentatia de a gresi, de a o lua intr-o directie defavorabila, ispita, incorectitudine.

IARBA

(verde, mare, frumoasa) stare de sanatate buna, multumire, încredere în fortele proprii, speranta;

(galbena sau vesteda) stare de sanatate precara, vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neîncredere, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, încurajat.

IARNA

nevoie de odihna, de asteptare, de stagnare pâna când o situatie va câstiga amploare; distantare, raceala, cearta.

IAURT

prudenta, mare atentie pentru a nu gresi, lectii învatate din experiente proaste.

ICRE

anunta zorii unei noi relatii sentimentale, dragoste platonica, tatonarea terenului;

(negre) dorinte de împlinire materiala, iluzii, idealism, pierderea contactului cu realitatea pentru utopii irealizabile.

IEDERA

sentimentul ca esti prins intr-o situatie fara iesire, relatie defavorabila de care nu mai poti scapa, situatie care prinde amploare.

IEPURE

necesitatea de a actiona rapid, fara ezitare intr-o situatie ce nu sufera amânare, încercarea de a te eschiva din fata unor probleme, teama, fertilitate, prosperitate, imaginatie bogata, creativitate.

IERTARE

(cerând cuiva iertare) sentiment de culpabilitate, nevoia de a repara o greseala din trecut, atentionare cu privire la modul în care ai tratat pe cineva;

(altcineva cerânduti iertare) frustrare, mania persecutiei, autocompatimire, sentimentul ca esti perfect, ca altii îti datoreaza ceva, idealism, parere prea buna despre tine.

IESI

încercarea de a scapa dintr-o situatie, neimplicare, distantare de miezul evenimentelor, indiferenta, neacceptare, respingere, atitudine negativa.

INCENDIU

purificare, nevoie de schimbare; transformare; dar si pericol, pasiune distrugatoare; entuziasm exagerat.

INEL

angajamente, promisiuni ce trebuie respectate, loialitate, fidelitate; dorinta de perfectiune, sentimentul de repetabilitate, încheierea unui ciclu sau a unei etape si începerea alteia, similara; sentiment de împlinire; dorinta de a face lucruri complete, duse la bun sfârsit; senzatie de închidere intr-un cerc, prizonier intr-o situatie ce se repeta în continuu; intimitate, prieteni apropiati, confidente, secrete destainuite, nevoie sau încercare de apropiere de cei din jur; nevoie de ocrotire, de protectie, de siguranta; uneori sentimentul ca te învârti în loc, fara sa poti înainta nicicum.

INFECTIE

riscul de a te cufunda în greseli, sentimentul ca esti prins intr-o situatie defavorabila fara scapare.

INIMA

element de context ce vizeaza relatiile sentimentale; curaj, dinamism, energie, vitalitate, sanatate.

INSECTE

iritare, fleacuri, piedici minore, temeri inutile; vezi albina, gândaci, buburuza.

INSULA

singuratate, intimitate, nevoie de spatiu, dorinta de a evada din agitatia cotidiana, nevoie de odihna si relaxare, izolare, retragere.

INTESTINE

element de context ce vizeaza factori interni în cazul unei situatii, detalii ascunse, viata privata, intimitatea.

INTRA

implicare, participare, actiune, activitate, initiativa.

INUNDATIE

stres, emotivitate sporita, perioada încarcata în plan emotional, pierderea controlului, sentimente coplesitoare.

IZVOR

creativitate, inspiratie, zorii unei noi relatii sentimentale, sperante, vitalitate, sanatate, optimism, tinerete, lipsa de griji.

Vise plăcute!