GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR┬áHoroscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

DICTIONAR DE VISE. Simboluri cu Î


DICTIONAR DE VISE
by Acvaria

ÎMBATRÂNI

(persoana mai batrâna decât în realitate sau sentiment de îmbatrânire rapida) nevoie de maturizare, oboseala, extenuare, pierderea energiei.

ÎMBRACA

vezi haine; autoprotectie, încercare de a te pazi de atacuri, crearea unei imagini în fata celorlalti în functie de aspectul hainei.

ÎMPACARE

nevoia de acceptare a unor conditii, linistire a unei situatii tensionate, stress.

ÎMPOTMOLI

blocaj, piedici, lipsa de inspiratie, lipsa unor solutii, incapacitatea de a continua o actiune, lipsa de curaj si initiativa, delasare, neimplicare.

ÎMPRUMUTA

(cuiva) altruism, sprijin, sfaturi, întelegere, compasiune, generozitate;

(de la cineva) nevoia de a primi sprijin, nevoie de compasiune;

(cerând un împrumut) esti blocat într-o situatie dificila, esti dezorientat si ai nevoie de un sfat; situatia devine descurajanta pentru tine, de aceea e nevoie sa apelezi la o persoana cu mai multa experienta care te poate ajuta în rezolvarea problemei.

ÎMPUSCA

(pe cineva) emotii puternice negative, tentativa de a face rau cuiva, ranire, agresivitate, ura, bârfe, critica excesiva;

(fiind împuscat) surprize neplacute, evenimente neasteptate socante, care te iau pe nepregatite, vesti incredibile, teama de a fi supus tu bârfelor, criticilor excesive, agresivitatii.

ÎNTEPATURA

critica, evidentiere a unei situatii importante, avertisment.

ÎNALT

superioritate, avantaj, atuuri în fata altora, sanse în plus de a câstiga într-o confruntare, încredere în fortele proprii, sperante, optimism, evolutie.

ÎNCALTAMINTE

pregatire pentru o activitate sau actiune de lunga durata, autoprotectie, încercare de a te pazi de esecuri; vezi sandale, bocanc, pantofi etc.

ÎNCEPUT

(de drum, de perioada, de situatie, de activitate etc) rabdare, nevoie de a nu grabi lucrurile, situatie înca neclara, alternative, nevoia de a acumula mai multa experienta, lipsa de maturitate.

ÎNCHIDE

neimplicare, lipsa de actiune si initiativa, indiferenta, nepasare, lipsa de entuziasm, finalizare, rigiditate, egoism, încapatânare, teama de schimbare.

ÎNCHIS

nesinceritate, neacceptare, lipsa de receptivitate, lipsa deschiderii spre nou, indisponibilitate, caracter misterios, lipsa de amabilitate sau sociabilitate, rigiditate, egoism, frica, anxietate, prudenta excesiva, manie.

ÎNCHISOARE

pedeapsa de pe urma unei greseli, avertisment, teama de a gresi, sentiment de culpabilitate, de vinovatie, incapacitatea de a actiona, libertati limitate, incapacitate de exprimare, incapacitatea de a te face înteles, complexe, mari frustrari, sentimentul ca esti prins într-o capcana.

ÎNDRAGOSTIT

(tu esti) dorinta de implicare, de angajare sentimentala;

(altul de tine) dorinta de acceptare, de afectiune;

(la prima vedere) vulnerabilitate sentimentala.

ÎNEC

(înecându-te tu sau altul) sentimente sau trairi coplesitoare, incapacitate de a face fata emotiilor, emotivitate, criza, timiditate, stres, teama, oboseala psihica, risc de esec;

(salvare de la înec) odihna, calmare, linistire dupa o perioada plina de emotii, rupere de orice probleme, indiferenta;

(înecat cu un os) piedici minore, dar periculoase.

ÎNFLORI

creativitate, speranta, rezultate favorabile, reusita, progres, entuziasm, vitalitate, sanatate.

ÎNGER

(în alb) nevoie de protectie, de compasiune, incapacitatea de a te descurca singur, asteptarea unui sprijin, dorinta de a fi acceptat într-o problema importanta, necesitatea descoperirii adevarului, puritate, inocenta, inspiratie si energie creatoare;

(în negru) mare pericol, esec major, situatie foarte riscanta, avertisment, blestem, vina majora, teama de pedeapsa.

ÎNGHETA

constrângeri, anxietate, deruta sentimentala, stres, teama de respingere sau de eroare, deruta, stare de confuzie, rezerva, rezistenta, economie, stagnare, asteptare, rigiditate, pasivitate.

ÎNJUNGHIA

(pe cineva) emotii puternice negative, tentativa de a face rau cuiva, ranire, agresivitate, ura, bârfe, critica excesiva;

(fiind înjunghiat) surprize neplacute, evenimente neasteptate socante, care te iau pe nepregatite, vesti incredibile, teama de a fi supus tu bârfelor, criticilor excesive, agresivitatii.

ÎNMORMÂNTARE

(a unui om mort sau a unui obiect) final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea la situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile; neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta;

(înmormântarea unei persoane vii) mare zbucium interior, risc de greseli capitale, suferinta, nevoia de uitare, amintiri dureroase, abandonarea sau finalizarea brusca a unor situatii în desfasurare.

ÎNOT

(stiind sa înoti sau cu sentiment de placere) libertate, dorinte puternice, emotii intense, disponibilitate, pasiune, afectivitate puternica;

(nestiind sa înoti sau cu sentiment de teama sau neplacere) teama de dragoste, stres, vulnerabilitate emotionala, labilitate psihica, obsesii, complexe;

(învatând sa înoti) curajul sau dorinta de a te confrunta cu o problema stresanta, nevoia de a-ti depasi complexele sau emotivitatea.

ÎNTÂLNIRE

aparitia unor noi aspecte sau evenimente, schimbari, nevoia de a înfrunta direct o situatie;

(cu o femeie) situatia poate fi mai mult la nivel emotional sau psihic;

(cu un copil sau cu sotia/sotul) situatia poate fi legata de implicare, angajamente, promisiuni, responsabilitati, relatii;

(cu un barbat) situatia poate fi mai mult la nivel fizic, legata de activitate, munca, profesie, curajul de a înfrunta direct pericolul;

(cu mai multe persoane) situatia este complexa si dificila, cu multiple variante de abordare;

(cu iubitul/iubita) asteptare, placere, satisfactie, dorinte, pasiune, optimism;

(prima întâlnire) emotivitate, mari sperante, situatii imprevizibile, aspecte necunoscute;

(cu un necunoscut) situatia este înca incerta, derutanta, cu posibilitatea aparitiei de noutati, nevoie de prudenta;

(cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o de multa vreme) vesti neasteptate, schimbari, amintiri stârnite;

(întârziind la întâlnire) teama de schimbare, fuga de confruntare, eschivare.

ÎNTOARCE

(cu spatele) indiferenta, refuz, neimplicare, neacceptare, situatii care nu te intereseaza, atitudine negativa, schimbare în rau;

(cu fata) receptivitate, deschidere, acceptare, sinceritate, aprobare, atitudine pozitiva, schimbare în bine;

(pe o parte) incertitudine, nesiguranta, deruta, neîncredere, alternative multiple;

(catre stânga) schimbare în rau;

(catre dreapta) schimbare în bine;

(din drum) ghinion, posibilitate de shcimbare în rau;

(acasa sau de unde ai plecat) sentiment de repetabilitate, teama de schimbare sau de nou, dorinta de a întâlni numai situatii sau aspecte deja cunoscute, dorinta de satisfacerea nevoilor esentiale, încredere numai în fortele proprii, cautarea sigurantei.

ÎNTREBA

(ti se pune o întrebare) sentimentul ca esti supus unor probe sau esti urmarit;

(punînd o întrebare cuiva sau semn de întrebare) nesiguranta, cautarea unui sprijin, deruta;

(întrebare la care nu se primeste raspuns) situatii imprevizibile, aspecte necunoscute;

(raspunzând la o întrebare) vezi a raspunde.

ÎNTUNERIC

teama de necunoscut, aspecte nebanuite ale unei probleme, nu stii încotro te îndrepti sau încotro s-o apuci, sentiment de cumpana, posibilitati de schimbare, teama, nesiguranta, neîncredere, mister, riscuri, pericole ascunse, simbolul subconstientului tau;

(orbecaind prin întuneric) dorinta de a gasi o solutie cu orice pret, speranta în rezultate favorabile, curajul de a înfrunta pericolul, deruta, dorinta de schimbare.

ÎNVIERE

capatarea de noi sperante, optimism, ameliorare a unei situatii dificile, reînceperea unei situatii ce parea moarta, potential sau energie nefolosita, un nou început.

Vise pl─âcute!