GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VISE CU SIMBOLUL WC

„Eram intr-un WC (cred ca public, nu acasa la mine), eram foarte constipata, aveam dureri si dupa mult chin, am reusit sa rezolv problema. Dupa ce m-am sters, am realizat ca m-am murdarit pe mina, am cautat o chiuveta pentru a ma spala; am gasit-o, era si un sapun dar foarte murdar, neavind ce face, m-am spalat cu el, era alb, si din ce ma spalam se facea si mai alb, se curata. Dupa ce am terminat m-am trezit intr-un cabinet de cosmetica, unde vroiam sa-mi fac un tratament pentru fata, dar m-am gandit mai bine si mi-am spus ca pot si singura sa fac asta (pentru a economisi bani). Am inceput sa-mi storc cosurile negre pe care le aveam pe nas, dar in mijlocul obrazului sting, am vazut ca am o buba mare si neagra. Am inceput sa o storc, dar ma durea foarte tare, iar in final vazind cu nu pot, am hotarit sa imi fac mai bine un tratament cosmetic.”

INTERPRETARE: Un WC sau orice situatie ce pare jenanta in general trebuie sa va duca cu gandul la imaginea dv. in societate, cu atat mai mult cu cat aveati senzatia ca este vorba de un WC public. Constipatia e clar un avertisment cu privire la limitele dv. intr-o situatie in care sunteti implicata, in care faceti eforturi considerabile pentru a va descotorosi de „balastul” vietii dv. Probabil incercati de o buna bucata de vreme sa scapati de niste griji, de niste sarcini sau probleme, lucru care va este foarte greu. Faptul ca totusi „ati reusit sa rezolvati problema” inseamna ca totusi tot efortul dv. va aduce sau chiar a adus cateva rezultate favorabile in acest sens, chiar daca e posibil sa fi lasat niste urme mai putin placute (v-ati murdarit pe mana, ceea ce ar insemna ca e posibil sa aveti repercusiuni neplacute fie in viata profesionala si materiala, fie in cea familiala). Probabil la serviciu sau intr-un alt domeniu al vietii dv. de zi cu zi aveti inca probleme in ceea ce priveste felul in care sunteti vazuta. Greu se vor sterge efectele perioadei dificile prin care ati trecut, cea legata de a scapa de un fel de pata pe reputatia sau destinul dv. Totusi atentie, sapunul murdar devine alb, ceea ce inseamna ca detineti mijloacele si chiar puterea de a recastiga din handicap in fata celorlalti in domeniul in care ati avut probleme. Daca aveti deja copii, e foarte posibil ca aceste probleme ori sa fie declansate chiar de acestia (nemultumiri, incompatibilitati, ceea ce s-ar numi „v-au facut de rusine”), ori sa-i afecteze si pe ei in oarecare masura. Faptul ca incercati sa stoarceti cosurile de pe nas, ar insemna ca problemele dv. sunt mult mai mari decat credeati sau decat lasati sa se vada. Faptul ca totusi v-ati gandit la un tratament cosmetic, ar insemna ca aveti de gand sau cel putin in subconstient simtiti aceasta nevoie de a pune ordine in viata dv. sociala si familiala pentru a da o fata mai buna lucrurilor. Acest vis, dintr-un capat intr-altul nu spune altceva decat ca imaginea dv. are mult de suferit, aici fiind vorba nu neaparat de felul cum va vad ceilalti, ci chiar de felul cum va priviti dv.