GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VISE CU SIMBOLUL SARPE

”Eram in camera mea si m-am trezit cu un sarpe enorm si veninos care incerca sa ajunga la mine sa ma muste, am fost atit de speriata in vis incit in momentul cind m-am trezit nu am indraznit sa cobor din pat de frica, atit de real mi s-a parut visul.”

INTERPRETARE: Simbolul sarpelui are, alaturi de alte cateva simboluri tipice, o imensa varietate de interpretari. Inainte de Hristos, sarpele era simbol al fertilitatii, vindecarii si cresterii. Dupa Adam si Eva, sarpele a fost considerat simbol al ispitei si raului. Din punct de vedere psihologic, serpii reprezinta inconstientul sau elemente reprimate care invadeaza constientul uman. Freud l-a considerat un simbol falic (sexual). Majoritatea viselor despre serpi sunt neplacute, degajand teama si anxietate. Uneori poate avea conotatii sexuale, alteori poate reprezenta elementele negative ale vietii noastre care ne impiedica progresul si ne ameninta. Pentru altii poate fi un simbol pozitiv, ca simbol al intelepciunii spirituale. Totusi una dintre interpretari ar fi legata de faptul ca va simtiti amenintata de un pericol, poate chiar o persoana din anturaj, de la care nici nu va asteptati, adeseori barbat, si care va este potrivnic, din cauza lui simtindu-va in nesiguranta. Acest vis este un avertisment cu privire la prudenta cu care trebuie sa actionati intr-o actiune in care va simtiteati, pana acum, sigura pe dv. Chiar daca in vis va vedeti in camera dv, deci un mediu in care va simtiti stapana, totusi pericolul va paste si va face sa scapati de sub control actiunile in care sunteti implicata. Mai poate exista si o oarecare teama fata de barbati in general, conotatiile sexuale, daca va simtiti vizata de acest amanunt, anuntandu-va ca aveti o oarecare raceala sau chiar teama fata de acestia, fata de sex in general. Poate ati fost ranita pe plan emotional, din aceasta cauza va refulati unele trairi pe care nu doriti sa le mai traiti ca nu cumva sa mai fiti inca o data ranita. Dar luati in considerare ca sarpele din vis nu v-a muscat, deci puteti sa tineti piept pericolului care va ameninta. Nu lasati trairile din interior sa va subjuge si realitatea palpabila.