GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VISE CU SIMBOLUL MASINA

„Ma certam foarte urat cu o colega de birou si plangeam in hohote (in vis). Tot visul s-a transferat ulterior la tatal meu care imi cumparase o masina f.f. frumoasa si eleganta. Putin cam mare ptr. gusturile mele, era ceva made in USA. Masina era foarte puternica, iar eu o conduceam cu o viteza si o indemanare extraordinara, tinand cont ca in viata reala nu posed permis de conducere. La un moment dat a aparut si sora mea mai mica in masina cu mine. L-am intrebat pe tata de unde avea atatia bani ptr. o asemenea masina, iar el mi-a spus ca se intamplase o nenorocire cu casa de la tara si fusese despagubit cu o suma de bani, din care 10,000 USD a costat masina. M-am trezit dimineata cu obrajii uzi de lacrimi si ochii umflati de plans, ceea ce inseamna ca nu am plans numai in vis.”

INTERPRETARE: Masina din vis este un simbol al modului tau de comunicare cu ceilalti. Tot visul este intesat de relatii cu cei din jur: cearta cu colega de serviciu, discutia cu tatal, aparitia surorii, deci este o plasare in cadru, fiind deci vorba de o relatie cu o anumita persoana, comunicarea cu aceasta persoana fiind deficitara, pentru ca visul incepe pe fondul unui conflict. Masina cea frumoasa, de care zici ca e prea mare pentru gusturile tale, arata ca poate fi vorba de un conflict pe care il aveai la perioada respectiva cu niste superiori, ale caror pretentii fata de tine erau mai mari decat puteai tu atinge. Totusi masina e scumpa, puternica, grozava, o conduci cu pricepere, ceea ce arata o incredere mare in fortele proprii la perioada aceea, datorate stimulentelor si aprecierilor pe care le primesti din jur. E posibil ca la vremea visului sa fi auzit – sau macar sa fi sperat – niste vesti de promovare sau de apreciere la adresa ta, venite de la niste persoane superioare din anumite puncte de veedere, dar pentru aceasta promovare a ta altcineva e posibil sa fi fost dezavantajat, pentru ca spui ca banii din care s-a cumparat masina erau despagubirea nenorocirii casei de la tara. E posibil deci ca in aceasta promovare sa fi fost cineva net dezavantajat, pentru ca e vorba de o casa de la tara, ce poate indica o persoana din anturaj care e posibil sa fi avut aceleasi drepturi la origine, dar care a avut de suferit. Lacrimile pe care le simti sunt un semn al sentimentului de nedreptate sau de culpabilitate, depinde ce rol joci tu in aceasta situatie: tu esti cea dezavantajata sau cea favorizata? Daca esti cea defavorizata, lacrimile sunt de nedreptate vazand ca altcineva primeste ceea ce meriti tu, convinsa fiind ca erai persoana potrivita sa primesti aprecierile. Daca tu esti cea avantajata, poate fi senmtiment de culpabilitate ca pentru evolutia ta altcineva poate sa sufere.