GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VISE CU SIMBOLUL MANCARE

„Eram aproape de casa, la unul din chioscurile de pe o alee ce duce la piata si doream sa cumpar doua bucati de pizza, care aratau foarte bine si erau foarte tentante. Femeia dinauntru mi-a dat doua bucati, una din ele era cu branza si salam, deci sarata, cealalta era dulce, cu alune. Chioscul in care se pregatea pizza era plin de roti mici de cascaval si de batoane de salam. Ma intrebam de ce imi da doua tipuri diferite de pizza si nu din acelasi tip asa cum am cerut. Mi-a impachetat cele doua bucati, mi le-a intins, dar cand sa platesc (pentru ca ele costau 25.000) nu aveam la mine decat 10.000, deci costa mai mult decat ma apsteptam. Am lasat banii pe care ii aveam dar si pachetul, cu gandul sa ma duc s-o caut pe mama mea care era prin piata ca sa-mi dea restul de bani. Cum n-am gasit-o pe mama, am plecat spre casa si l-am vazut in balcon pe fratele meu (care nu mai locuieste cu noi) si i-am cerut lui banii. El s-a mirat ca e asa de scumpa pizza, dar mi-a aruncat totusi banii. Pe urma m-am intrebat de ce oare cumparam eu pizza, pentru ca mama era la piata si sigur ne-ar fi adus ea ceva de mancare. M-am intors la chiosc, dar coada era mai mare, iar pizza mea nu era inca gata, pentru ca pe cea veche, pe care o cerusem anterior, o aruncase. Era plin de pizza inauntru, incat m-am mirat de ce nu-mi da din cele de acolo, dar acelea erau resturi. In cele din urma nu am reusit sa primesc bucatile de pizza, pentru ca am asteptat prea mult.”

INTERPRETAREA VISULUI: Din cate se pare, treceti sau veti trece printr-o perioada de privatiuni dificila, tocmai de aceea visul dv. se refera la dorinte materiale (mancare si bani) pe care nu le puteti capata prea usor decat cu ajutorul familiei. Faptul ca nu este o mancare obisnuita, ci pizza, asta ar insemna ca trebuie sa reduceti drastic cheltuielile, astfel incat nu va veti mai permite multa vreme decat strictul necesar sau nici atat, pentru ca priviti cu jind pana si la alimentele de baza (salamul si cascavalul din interiorul pizzeriei) ceea ce avertizeaza ca trebuie sa va dramuiti foarte bine veniturile si mai ales cheltuielile (de la 25.000 la 10.000). Va linisteste faptul ca parintii va asigura traiul necesar (mama care e dusa in piata) si la nevoie fratele sau rudele (fratele din balcon, ceea ce ar putea insemna ca fratele ar putea fi intr-o pozitie superioara, intr-un post care ii ofera avantaje chiar si financiare) – desi nici ei nu stau prea bine cu banii (se mira ca pizza e scumpa) – va imprumuta cu bani ca sa iesiti din cheltuieli neprevazute. Faptul ca pizza este una dulce si alta sarata, arata suisurile si coborasurile pe plan financiar prin care veti fi obligata sa treceti din cauza situatiei materiale precare din aceasta perioada. Faptul ca va mirati ca primiti doua bucati diferite de pizza si nu un singur fel cum ati cerut arata ca nu va asteptati la aceasta inrautatire a starii materiale, pentru ca erati obisnuita cu doar un singur mod de trai, si coborasurile va iau pe nepregatite. Faptul ca vanzatoarea a aruncat pizza cea veche (desi era buna) si trebuia sa asteptati o alta noua, stand la coada, inseamna ca ati dat cu piciorul la o sansa din trecut si pana la una noua mai aveti ceva de asteptat sau sa va descurcati pe apucate (cu acele resturi de pizza, desi in interior era belsug). Simbolul acestui vis este clar: pana veti iesi din acest impas va dura ceva vreme, timp in care veti fi sprijinita de cei apropiati.