GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VISE CU SIMBOLUL CUPLU

Mergeam cu un barbat peste dealuri si ii explicam ce frumos este aici in regiunea noastra-Padurea Neagra, ca poti gasi si sticle colorate (care vin de la fabrica de sticla) in rau sau in padure, in special de culoarea violet. Mai era cineva cu noi, si amandoi au izbucnit in ras – li se parea un fleac acele sticle, cum puteam eu sa ma entuziasmez din cauza lor. Copacii in jur erau grupati cate 4-5 – toti enormi – totul in jur era parca ars, in afara de ei, dar ei erau uscati si nu aveau coroana, erau retezati. Am iesit din padure si am ajuns la un drum. Ne-am pus sa facem autostopul. El mi-a spus ca trebuie sa merg oriunde merge el, sa-l urmez peste tot. Eu m-am opus si am zis ca asta e tentativa de sechestrare si ca merg la politie. Merg intr-acolo, cineva mi-a spus inainte ca politistul din sat e de treaba. Dar cand ajung la politie, vorbesc cu secretarul, si observ ca usa la birou e intredeschisa si politistul ma asculta de dupa usa, si mi-am pierdut increderea in el. Imaginea se pierde si ajung la un ghiseu, unde trebuie sa dau ceva acte, si tot ma intrebam daca le am la mine. La un moment dat ele dispar si ma intreb unde sunt si cum sa fac rost de ele. Apoi apar de niciunde, doar le vad acolo pe tejghea. La coada eram doar eu, dar functionara nu-mi lua actele si tot vorbea cu mine; s-a dus sa vorbeasca cu colegele, se uitau la mine, vorbeau cu mine de parca nu eram acolo sa predau acte.

INTERPRETARE: Visul este o caracterizare a modului in care privesti casnicia sau implicarea intr-o relatie serioasa. Esti putin idealista cu privire la viata de cuplu, o vezi frumoasa, plina de mici evenimente placute, cei implicati fiind mereu inconjurati de lume (de aceea apar mereu cate 4-5 copaci, ca un simbol al integrarii intr-o societate numai prin apartenenta la un cuplu) desi in alte cupluri vezi ca treburile nu stau chiar asa cum crezi tu, de aceea imaginea este atat de distrusa, deci totul e doar o aparenta ca e frumos, pentru ca relatia de cuplu nu e chiar atat de ingenua pe cat o crezi. Sticlele colorate sunt tocmai aceasta nota de frumusete pe care o vezi tu in cadrul unui cuplu – acele mici detalii care dau deliciul unei relatii, dar pe care in general doar femeile le remarca – dar ceilalti rad de viziunea ta. Mergand peste acele dealuri – care pot fi un simbol al suisurilor si coborasurilor in cuplu – tie ti se pare totul atat de frumos, dar mai incolo spui ca totul arata dezolant, ars, retezat, uscat, deci frumusetea si naturaletea vietii de cuplu este doar o parere. Daca esti casatorita, e posibil sa fi aparut niste dezamagiri in cuplu, ai vazut probabil ca nu era chiar atat de frumos ca in vis. Daca nu esti casatorita, atunci acelasi lucru este valabil pentru ceea ce astepti tu de la casnicie in general. O anumita puritate pe care o speri, dar care cu timpul dispare. Mai exista varianta ca, intr-o relatie in care esti deja implicata, sa fi ajuns deja intr-un impas in relatia cu partenerul sau poate te simti intr-un fel hartuita de un barbat care iti doreste compania, dar pe care tu il respingi. La asta ma duce cu gandul fraza ta „El mi-a spus ca trebuie sa merg oriunde merge el, sa-l urmez peste tot. Eu m-am opus si am zis ca asta e tentativa de sechestrare”. Poate te simti prinsa la mijloc intr-o relatie care nu iti mai face placere, in care te simti constransa sa faci ceea ce nu vrei si in fond cam asta inseamna casnicia. In idealismul tau, tu ai dori o relatie serioasa, solida, legala (de aici si aparitia ghiseelor, functionarelor si politistilor: toti sunt simbolul legalitatii relatiei pe care o speri de la partener). Te opui pierderii propriei independente, nu iti doresti un partener care sa te supuna total vointei lui, si iti este teama ca parerea ta nu va fi ascultata in cuplu sau nu va avea nici o pondere in deciziile familiale (pentru ca functionarele nu iti dau atentie). Prezenta reprezentantilor aparatelor de stat si a actelor care ba apar ba dispar indica de fapt dorinta ta de a intra in rand cu lumea printr-o viata de familie dupa statutele impuse de societate. Usa intredeschisa de la politie mai indica si posibilitatea ca, in spatele unei fete care iti inspira incredere, partenerul tau sa ascunda ceva, care ti-ar putea distruge increderea in el. Daca esti totusi casatorita, toate aceste sentimente pot exista intr-un fel sau altul, trebuie sa gasesti tu ce anume te inseala asupra partenerului sau relatiei cu el.